Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - FC Františkovy Lázně 1:0 (0:0)

fotofrl.jpg

Sobota 26.3.2011 v Aši na Střelnici

Začátek utkání byl opatrný z obou stran. Po deseti minutách hry měl velkou šanci ke vstřelení branky Hančík,ale minul. Od této chvíle začala mít Jiskra opticky více ze hry a soupeř se k domácí brance dostával jen sporadicky.Od 30.minuty tlak domácích gradoval, v šestnátce byl faulován Rádl a sudí ukázal na značku pokutového kopu. Střelu exekutora kopu Čerňanského brankář hostí bravurně vytěsnil mimo branku. Hned na to se na golmana hostí řítil z levé strany Jarousch a trefil jen tyč hostující branky. Dvě minuty před koncem poločasu měl na hlavě gól Černík,ale obránce hostí míč vyhlavičkoval z brankové čáry.
Do druhého poločasu nastoupila Jiskra tlakem na branku hostí,přes několik šancí se povedlo dát gól po rohu,kde se ve spletité situaci nejlépe orientoval kapitán mužstva Šiler 1:0. Od této chvíle zvýšil herní kvalitu soupeř,převyšoval domácí v aktivitě a tlaku na branku,ale Jiskra odolala a zaslouženě vyhrála důležité utkání.

Sestava: Stropek -Smaha, Černík, Šiler, Maher -Jarousch,Rádl, Hančík, Střeček - Sládeček, Čerňanský.  Střídali: Houdek,Turták



příští zápas v sobotu 2.4. od 16:30  Karlovy Vary - Stará Role
soupeř DDM Stará Role

________________________________________________________________________

- další fotografie z tohoto utkání najdete na facebooku Jiskry Aš:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150219641139418.384384.296607864417

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář