Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Cheb - TJ Jiskra Aš 4:0 (2:0)

27. 4. 2012

Pátek 27.4.2012 v Chebu

Branky: Lungu Petr 2, Oršel Martin, Lacina Tomáš; Rozhodčí: Aubrecht Jan, Hyčka Pavel, Štěřík Filip; Delegát: Zdvihal Josef

K dalšímu utkání zajíždělo A mužstvo Jiskry do Chebu. Toto utkání se hrálo v pátek od 18 hodin na umělém povrchu. Jiskra nastoupila k utkání se změnami v základní sestavě, kdy nemohli nastoupit Sládeček a Jirka Čerňanský z důvodu zranění a tak tyto nahradili Martinovský a v útoku nastoupil spolu s Prokopcem Kohuťár. Jiskra začala utkání náporem. Již ve 3min. střela Šimana skončila těsně vedle domácí branky. V 17.min znovu Šiman, ale znovu vedle branky domácích. V 18.min po rohovém kopu Bárty vznikl zmatek v pokutovém území domácích, ale Jiskra toho nevyužila. Ve 20.min předvedli dobrou kombinaci Šiman s Králem, ale i Král střílel vedle branky domácích. V 27.min se dostal k míči Dorotovič a opět netrefil branku domácího brankáře Kliera. Další šanci měl v 31.min.Prokopec, jeho střela opět skončila vedle domácí branky. Ve 33.min se domácí poprvé dostali pře branku Jiskry ale Oršel střílel nad branku Jiskry. Ve 38.min.se domácí dostali po chybě obrany Jiskry do vedení 1:0, když z hranice velkého vápna překonali brankáře Brože. To však ještě nebylo všechno, neboť ve 41.min.udělala obrana Jiskry chybu na vlastní polovině a na Brože šli dva hráči Chebu a nedali mu šanci - 2:0.
Do druhé poloviny zápasu vystřídal Střečka Petříček. Již ve 47.min. zahrávali hráči Chebu trestný kop,střela se odrazila od tyče branky Jiskry a v pokutovém území zůstali nekryti dva hráči domácích a zvýšili již na 3:0. V 58 min.došlo ke střídání u Jiskry, kdy Kohuťára nahradil v útoku Skwierawski. Jiskra se snažila o zkorigování výsledku, ale narážela na staženou obranu Chebanů.  Ti podnikali nebezpečné protiútoky, když ještě 2 x nastřelili tyč brankáře Brože a dvě tutové šance Brož ještě chytil. V 86.min završil po rychlém protiútoku výsledek utkání domácí Lacina na 4:0.

Sestava Jiskry Aš: Brož - Martinovský, Střeček, Veleman, Černík - Dorotovič, Král, Šiman, Bárta - Kohuťár, Prokopec. Střídali: Petříček, Skwierawski, Čerňanský Miroslav.
Trenér: Fiala Robert
 

Příští zápas v sobotu 5.5. od 10:30 v Aši na Střelnici
soupeř: Čechie Dalovice