Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - TJ Baník Vintířov 1:5 (1:2)

20. 4. 2014

Neděle 20.4.2014 v Aši na Střelnici

V dalším domácím utkání přijel do Aše jeden z nejlepších týmů jara Baník Vintířov. Domácí začali s chutí a hned po prvním závaru před brankou vedli. Po hezké akci Svobody dorážel Maher. Hra se poté přelévala na obě strany. Ve 30min. mohli domácí své vedení zvýšit, míč za překonaným brankářem zastavilo břevno, odražený míč však nedokázal nikdo z ašských hráčů dopravit do prázdné branky. A tak hned z protiútoku hosté srovnali na 1:1. Vintířov pak převzal iniciativu a do poločasu se ujal brankou z přímého kopu vedení 1:2. Po přestávce to na Střelnici vypadalo jako ve zlém snu. Hosté během 10min. dvěma góly -po hrubce obrany a dalším přímém kopu, odskočili už na 1:4. Vzápětí po faulu a druhé žluté kartě putoval do sprch Koubek, kterého zanedlouho po stejných faulech následoval Šulák. Domácí přesto bojovali a Svoboda dokonce nastřelil tyčku. Hosté svoji dvojnásobnou převahu nakonec korunovali ještě jedním gólem na 1:5. Následovala potyčka mezi hráči, kdy neudržel nervy na uzdě brankář domácích Hrabčák a hostující kapitán a oba obdrželi červené karty. Utkání pak už v poklidu dochytal Milan Vojík.    

Sestava: Hrabčák - Šulák F., Koubek, Houdek L., Glazer - Lauko, Maher, Střeček, Turták - Kohuťár, Svoboda.  Střídali: Bado, Pilař, Šulák M. a Vojík. Trenér: Smaha J.  

Příští týden má "A" mužstvo volno, odpadá utkání v Útvině, která se odhlásila ze soutěže a v neděli 3.5.2014 v 15:00 doma na Střelnici přivítáme tým Slavoje Kynšperk.