Jdi na obsah Jdi na menu
 


FK Olympie Březová "B" - TJ Jiskra Aš 1:3 (0:0)

25. 3. 2018

Neděle 25.3.2018 na UMT v Královském Poříčí

Ve úvodním kole jarní poloviny krajské 1.A třídy zajížděla Jiskra na hřiště rezervy divizní Březové. Po zimním turnaji v Chebu tak přišel první ostrý zápas, ve kterém se představili zimní posily - navrátilec z Německa Brož i slovenský útočník Dandáš. Na úzkém hřišti čekal Jiskru třetí tým tabulky. V úvodu byla aktivnější Jiskra, hned ve dvou šancích se ocitl aktivní Toth. S nedostatkem prostoru docházelo k častým osobním soubojům, po jednom z nich, který vyhrál v 18.min. Bubla, neudržel nervy na uzdě domácí Prečan, nesmyslně oplácel a byl vyloučen. Domácí se stáhli před svojí branku a Jiskra ji začala dobývat. Přes výraznou převahu se však nedařilo vstřelit branku. To se povedlo až v úvodu druhé půle, kdy na centr Sekáče naběhl Maher a hlavou přehodil brankáře 0:1. Místo uklidnění však udeřilo na druhé straně. Jaroš zastavoval domácího kapitána Bereczkého již ve vápně nedovoleně a nařízenou penaltou vyrovnal Tišl. Jiskře nějakou dobu trvalo, než svého soupeře znovu přimáčkla. Domácí vyčkávali a chodili do nebezpečných brejků. V 70.min. se však po závaru před domácí brankou dostal k míči Pilař a propálil vše před sebou 1:2. O 10. min. později pak stejný hráč definitivně rozhodl utkání a Jiskra veze domů cenné tři body za vybojovanou výhru 1:3.

Branky: 50. Tišl Marek (pen.) - 46. Maher Petr, 70. Pilař Martin, 80. Pilař Martin.

Rozhodčí: Procházka Jaroslav - Šmat David, Svoboda Lukáš. Delegát: Šmat Robert.     

Jiskra Aš: Brož - Jaroš (Dandáš), Turták, Vojík, Bubla - Skwierawski, Kohuťar (Maher), Brož, Sekáč - Toth, Jarausch (Pilař).

Březová: Kasl - Drozd (Hála), Peterka (Iwan), Strnad, Slabyhoudek - Träger, Boukal, Prečan, Bereczký - Tišl (Vitko), Kovár.

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v sobotu 31.3.2018 v 16:30 na hřišti Baníku Vintířov.