Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - FC Slavia Karlovy Vary "B" 0:5 (0:2)

7. 4. 2018

Sobota 7.4.2018 v Aši na Střelnici

V dalším kole krajské 1.A třídy se Jiskra představila na jaře poprvé na domácím hřišti. Soupeřem byla rezerva divizního suveréna Slavie Karlovy Vary. Kvalitní tým s mladými hráči byl tentokrát nad síly domácích. Po opatrném začátku mohl jako první otevřít skore Pilař, který šel z pravé strany sám na brankáře. Bohužel nedal a z protiútoku se trefil hostující Kořistka 0:1. Jiskra se poté snažila vyrovnat, po zbytek poločasu byla lepším týmem. V největší šanci byl Toth, který šel opět sám na branku, hostující brankář však hosty zachránil. Těsně před přestávkou pak hosté přešli individuálně přes půl hřiště, Bubla stačil ještě zachránit, ale míč se odrazil ke Kořistkovi, který zvýšil na 0:2. Odhodlání domácích hráčů ve druhém poločase zmrazil hned v úvodní minutě Jaffan, naději pak vzal v 70. min. krásnou střelou Gabriel. Stejný hráč v předposlední minutě uzavřel skore a pečetil vítězství karlovarského celku.

Branky: 9. Kořistka Patrik, 43. Kořistka Patrik, 46. Jaffan Samir, 70. Gabriel Petr, 89. Gabriel Petr

Rozhodčí: Vomastek Daniel - Coufal Jaroslav, Ďugel Pavol. Delegát: Berka Petr.

Jiskra Aš: Duba - Skwierawski (Jaroš), Vojík (Wiesenganger), Turták, Bubla - Jarausch (Kohuťár), Šiler, Draksl (Smáha), Maher - Toth, Pilař.

K. Vary: Strnad - Gruber, Očko, Jiskra, Jaffan (Rahmouni) - Žitný, Skala, Kořistka (Olšan), Jovičič - Němec (Gabriel), Dubnička.

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v sobotu 14.4.2018 od 14:00 v Bukovanech proti týmu TJ Baník Habartov.