Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - FK Loket 0:3 (0:1)

30. 9. 2017

Sobota 30.9.2017 v Aši na Střelnici

V dalším domácím utkání krajské 1.A třídy přivítala Jiskra tým FK Loket. Utkání začalo velmi smolně, když již po 20 sec. po zaváhání Bubly otevřel skóre Vágner. Šanci vyrovnat měl Jarausch, kterého vyslal samotného na brankaře Draksl a předznamenal marnou snahu o dobívání hostující branky. V utkání šli sami na branku hostí opakovaně Draksl, Jarausch, Vojík, či Kohuťár, vždy však svojí šanci zahodili, nebo zasáhl brankář Kolesnáč. Až přišel trest. V 67.min. nařídil rozhodčí přísnou penaltu, kterou ještě Marčuk skvěle zlikvidoval. U následného rohového kopu se domácí obrana místo bránění ještě radovala, a hosté udeřili podruhé 0:2. Jiskra však hosty, kterým rychle odcházeli síly, ještě více zatlačila, pokračovala však v pálení i těch nejvyloženějších šancí. V 80.min. pak po odkopu hostí viděl rozhodčí kontakt v domácím vápně a nařídil druhou penaltu. Tu již hostující Vágner proměnil a stanovil konečný výsledek na 0:3. V závěrečných minutách ani přes velkou snahu, nastřelenou tyč a další šance Jiskra branku už nevstřelila.    

Branky: 1. Vágner Miroslav, 68. Čáp Ladislav, 80. Vágner Miroslav (pen.) 

Rozhodčí: Procházka Jaroslav, Coufal Jaroslav, Buzna Miroslav, Svatík Martin

Jiskra Aš: Marčuk - Bubla, Koubek, Rádl, Pilař - Vojík, Střeček (Potůček), Šiler (Smáha), Kohuťár - Jarausch (Jaroš), Draksl.

Loket: Kolesnáč Michal - Ungr, Faber, Vysekal, Mosler - Drahokoupil (Onyedikachi), Čáp, Kolesnáč Marian, Šťastný - Vágner, Šereda.

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v neděli 8.10.2017 od 15:00, kdy zajíždí na hřiště Horního Slavkova.