Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - FK Olympie Březová 5:1 (1:1)

26. 8. 2017

Sobota 26.8.2017 v Aši na Střelnici

V dalším kole krajské 1.A třídy přijela do Aše rezerva divizní Olympie Březová.  Jiskra vstoupila do utkání výborně, když hned ve 2min. zakončil pěknou kombinaci Jarausch a poslal domácí do vedení 1:0. Jiskra byla nadále aktivní, přes některé slibné šance však nedokázala své vedení navýšit. Hosté pak dvakrát ohrozili brankáře Marčuka, když centrovaný míč skončil vždy na břevně. Při poslední akci první půle pak přeletěl vysoký centr opět celou branku, trefil hostujícího Hálu a hosté srovnali. V 55.min. pak byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Maher a hosty čekala dlouhá přesilovka. Jiskra přestála prvních dvacet minut a pak i v oslabení výsledek zvrátila na svou stranu. Nejdříve se prosadil Toth, později mohl přidat po uvolnění Kohuťára pojistku Májik, netrefil však z metru prázdnou branku. Vše si vynahradil o chvilku později, když dvakrát unikl obraně hostí a navýšil vedení Jiskry na 4:1. Skóre pak z dalšího samostatného nájezdu uzavřel Pilař a Jiskra v deseti vybojovala výtězství 5:1..

Branky: 2. Jarausch Jakub, 75. Toth Dominik, 81. Májik Peter, 86. Májik Peter, 89. Pilař Martin - 45. Hála Jaroslav  

Rozhodčí: Sieber Josef, Furiš Adam, Balhar Ivan, delegát: Janoušek Ladislav

Jiskra Aš: Marčuk - Pilař, Turták (Smáha), Draksl, Střeček (Bořil) - Sekáč (Kohuťár), Toth, Šiler, Maher - Jarausch, Májik (Potůček).  

Březová: Kasl - Drozd, Brabenec (Hodek), Träger, Slabyhoudek - Hála (Darjanin), Veselý, Peterka (Kökeny), Prečan - Procházka M. (Procházka P.), Tišl.

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v sobotu 2.9.2017 opět doma na Střelnici když od 17:00 přivítáme Baník Vintířov.

Fotografie z tohoto utkání od Pavla Duchana najdete zde:https://www.facebook.com/pg/jiskraas.fotbal/photos/?tab=album&album_id=10156566250239418. Druhou branku domácích pak na videu: https://www.youtube.com/watch?v=n_TIlit8M00