Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Olympie Hroznětín - TJ Jiskra Aš 1:2 (1:1)

19. 8. 2017

Sobota 19.8.2017 v Hroznětíně

Ve 2. kole krajské 1.A třídy zajížděla Jiskra na hřiště Hroznětína, kde naposledy v květnu podlehla 4:5. Jiskra na začátku dobře kombinovala a domácí nepouštěla před svojí branku. V první vážnější šanci se ocitl Sekáč, ale zakončil jen slabě. Ve 21. min. se Jiskra dostala ve větším počtu do soupeřova vápna a Jarausch prostřelil domácího brankáře Ramse. Domácí srovnali po akci velmi rychlého Ondráčka ve 29 min. na 1:1. Závěr první půle pak patřil domácím, kteří byli aktivnější. Ve druhém poločase Jiskra domácí dobře napadala a nepouštěla do šancí. V 64. min. pak Draksl potrestal z 20 metrů faul domácích a poslal Jiskru z přímého kopu opět do vedení. Pojistku pak měl na noze v "A" mužstvu debutující 16.letý Milata, který však po hezké kombinaci s Drakslem a Jarauschem přestřelil branku. Jiskra pak ubránila několik závarů před svou bránou a vybojovala cenné vítězství.    

Branky: 29. Ondráček Daniel - 21. Jarausch Jakub, 64. Draksl Daniel  

Rozhodčí: Cvrk Miroslav - Šmat David, Coufal Jaroslav. Delegát: Kučka Jiří.

Jiskra Aš: Marčuk - Bořil (Střeček), Koubek, Rádl, Skwierawski - Sekáč (Milata), Draksl, Toth, Pilař (Smáha) - Turták, Jarausch.

Hroznětín: Rams - Pokrupa, Michlík, Vondráček, Ondráček - Zburník, Perenčaj,  Klas, Eret - Kroupa (Langmüller), Kodajek.

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v sobotu 26.8.2017 v 17:00 na domácím hřišti na Střelnici kde bude hostit rezervu Olympie Březová.