Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Rozvoj Trstěnice - TJ Jiskra Aš 5:1 (4:1)

26. 5. 2018

Sobota 26.5.2018 v Trstěnicích

V dalším kole krajské 1.A třídy zajížděla Jiskra na hřiště Trstěnic. V důležitém boji o záchranu Jiskra dobře začala. Již ve 3min. dokázal otevřít skóre Maher a Jiskra vedla. Bohužel ne dlouho. Po faulu v pokutovém území zahrávali domácí již v 10min. penaltu a Labai se nemýlil - 1:1. Stejný hráč se o chvilku později postavil k přímému kopu a nedal Hrabčákovi šanci - 2:1 pro domácí. Ve 25min. mohl srovnat Draksl, jehož přímý kop bohužel brankář domácích vytáhl konečky prstů. Utkání se definitivně rozhodlo čtvrt hodiny před půlkou, když domácí opět během 3 minut dvakrát potrestali chyby hostů a Šilhán s Labaiem zvýšili na 4:1. Ve druhé půli byla Jiskra aktivnější a častěji u míče, domácí však kontrolovali výsledek a chodili do protiútoků. Po jednom z nich si srazil Draksl centrovaný míč do vlastní branky a uzavřel účet utkání na 5:1 pro domácí.     

Branky: 10. Labai Francisc (pen.), 13. Labai Francisc, 33. Šilhán Tomáš, 35. Labai Francisc, 70. Draksl Daniel (vl.) - 3. Maher Petr

Rozhodčí: Tvrdík Ivan - Melničuk Vladimír, Coufal Jaroslav. Delegát: Novotný Josef.

Jiskra Aš: Hrabčák - Turták, Draksl, Vojík (Jaroš), Šeffl - Brož, Sekáč, Jarausch (Kohuťár), Skwierawski - Wiesenganger (Smáha), Maher.

Trstěnice: Čeček - Czekés, Vorel, Štrupl, Bušek - Vrána (Kojma), Labai (Hušek), Kovárník D., Paseka - Šilhán, Kovárník K.

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v sobotu 2.6.2018 od 17:00 na domácím hřišti na Střelnici kde bude hostit TJ Sokol Lipová.