Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Cheb/Lipová - TJ Jiskra Aš/Hazlov 0:10 (0:5)

14. 8. 2017

Přátelské utkání starších žáků hrané v pondělní dopoledne na umělé trávě v Chebu, proti místnímu FC výsledkově ovládla Jiskra.

Pro naše starší žáky se jednalo o vytoužené přátelské utkání po dvou měsících letní přípravy, která tímto zápasem téměř vrcholí. Na hřišti byl tento rozdíl výrazně znát. Jiskra byla vyzrálejší, bojovnější a kompaktnější po celý průběh zápasu.

Ovšem každá mince má dvě strany - Cheb nastoupil nekompletní, například v brance s mladším žákem. Proto je nutné brát výsledek s rezervou. Za dva týdny v ostrém zápase právě proti FC Cheb/Lipová nás čeká zcela jistě lepší celek.

Na závěr utkání si ještě žáci vyzkoušeli klasický penaltový rozstřel, který sice velkou kvalitu nenabídl - z celkem 10 penalt padly 2 branky, ale i dílčí výhra 2:0 na penalty vykouzlila našim žákům úsměv na tváře.

 

Jiskra Aš: Kopecký - Škvor, Brož, Robausch A., Drda - Baláž, Martinovský - Ferenc K., Švagr, Burda - Šivák -- Ferenc D., Thierl, Karička, Robausch J.

Branky: Švagr Adam 5x, Robausch Adrien 3x, Martinovský, Šivák.

(penaltu proměnil Švagr a Šivák)

Příští a zároveň první ostré utkání sehrají st. žáci doma v Aši na Střelnici v sobotu 26.8.2017 od 12:30 proti týmu FC Františkovy Lázně.