Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Cheb/Lipová - TJ Jiskra Aš/Hazlov 0:4 (0:2)

28. 4. 2018

Sobota 28.4.2018 v Chebu 

V sobotní dopoledne zajížděli naši starší žáci na hřiště chebského FC. Po sérii tří přesvědčivých výher v řadě měli před sebou hráči další cíl.

Začátek utkání byl vyrovnaný, avšak postupem času jsme převzali iniciativu a tvořili jsme si množství šancí. Domácí působili až ustrašeným dojmem. Toho využil za sebou Švagr se Šivákem a ujali jsme se vedení 2:0. Poté byl ve 30. minutě vyloučen Robausch a domácí ucítili šanci na vyrovnání zápasu. Do poločasu jsme si ještě dokázali vytvořit dvě velké šance. Soupeř útočil především jen po straně, kde nás zlobil jediný hráč - Nguyen.

Celý druhý poločas se nesl v duchu naší lehké převahy ve středu hřiště, zatímco soupeř se pokoušel o brejkové příležitosti, které bohužel pro domácí vždy špatně vyřešili. Díky naší dobré hře nebylo na hřišti absolutně znát, že hrajeme oslabeni o jednoho hráče, ba naopak Švagr dokázal ve druhé půli zkompletovat hattrick. 

Utkání jsme pohodlně vyhráli 4:0, několik sympatických momentů si také připsal brankář Kopecký. Zároveň jsme se osamostatnili na druhém místě soutěže a pokračujeme v dobré sezóně.

 

Branky: 21. Švagr Adam, 28. Šivák Dominik, 39. Švagr Adam, 48. Švagr Adam

Rozhodčí: Coufal Jaroslav.          

FC Cheb: Straka, Chromčík, Trubka, Štěch, Daňko, Košť, Kristek, Janoušek, Nguyen, Raffa, Horváth, Korchan, Větříček, Markl, Staněk.

Jiskra Aš: Kopecký, Brož, Burda, Markl, Ferenc K., Drda, Schüller, Švagr, Šivák, Baláž,  Thierl, Quach, Ferenc D.

Příští utkání krajského přeboru sehrají st. žáci v sobotu 5.5.2018 doma v Aši na Střelnici od 11:30 proti týmu KSNP Sedlec.