Jdi na obsah Jdi na menu
 


FK Skalná - TJ Jiskra Aš/Hazlov 4:7 (0:5)

26. 5. 2018

Sobota 26.5.2018 ve Skalné 

V sobotní parné dopoledne se vydali starší žáci do Skalné, kde chtěli potvrdit stoupající výkonnost a také celkově druhé místo v tabulce.

Vstup do utkání byl nahoru dolů. Paradoxně jako klíčový se ukázal zákrok Kopeckého už ve třetí minutě utkání po individuální akci Pfortnera. Domácí svou šanci nevyužili a téměř z protiútoku se prosadil Švagr. Od té doby se hrál celý poločas na naší útočné polovině a celkově jsme první půli ovládli zcela jasně 5:0.

Za druhý poločas však musíme pochválit domácí. Neodevzdali se a ve druhé půli již za rozhodnutého stavu hráli aktivně, bez negativních emocí. To se také stvrdilo na hře a výsledku druhého poločasu. Agilní domácí nakonec obstojně zkorigovali na konečných 7:4 pro Jiskru. 

Vítězství samozřejmě bereme, první půle byla z naší strany velmi dobrá. Druhé dějství buď pro naše žáky ponaučením v koncentraci a v pozitivním přístupu. Stále to hráčům ústně říkáme - ve Skalné to zažili konečně na vlastní kůži, jak velký rozdíl je v týmu, který je pozitivně naladěn od emocí až po společnou komunikaci na hřišti, na rozdíl od opačně "nastaveného" týmu. 

 

Branky: 46. Kapic Jaroslav, 49. Pfortner Vít, 62. Pfortner Vít, 67. Pfortner Vít - 5. Švagr Adam, 19. Šivák Dominik, 20. Šivák Dominik, 23. Baláž Daniel, 31. Martinovský Jakub, 44. Švagr Adam, 69. Šivák Dominik

Rozhodčí: Špaček Roman.         

Skalná: Peterka, Kirch, Bigaz, Váňa, Lekeš, Frič, Haško, Pařízek, Pištěk, Mariánus, Pfortner, Martinec, Svoboda, Pluhař, Šmat, Cervan.

Jiskra Aš: Kopecký - Škvor, Brož, Martinovský, Markl, Drda, Ferenc K., Ferenc D., Hampl, Šivák, Švagr, Baláž, Quach.

Příští utkání krajského přeboru sehrají st. žáci v neděli 3.6.2018 v Hranicích, když v 11:30 přivítají FK Hvězdu Cheb.