Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - TJ KSNP Sedlec 0:0 (0:0) na pen. 5:3

28. 9. 2017

Čtvrtek 28.9.2017 v Aši na Střelnici

V mlze zapadlé sváteční dopoledne, které se sneslo nad Střelnici hostilo další kolo krajské soutěže starších žáků. 

Úvod zápasu ukázal, že nás nečeká jednoduchý zápas, jak by možná mohla napovídat tabulka (Sedlec okupoval před zápasem předposlední místo a venku se jim extrémně nedařilo). Ovšem postupem času jsme jasně převzali iniciativu a taktovku nad celým utkáním.

Zejména ve druhém poločase se nehrálo prakticky nikde jinde, než na naší útočné polovině. Nespočet útočných akcí, střel a šancí, které vyplývaly z naší dobré aktivní hry končilo mimo, nebo zákrokem brankáře.

Pokutové kopy se ukázaly tentokrát jako spravedlivá loterie a po všech proměněných penaltách a soupeřově nastřelené tyči zůstal druhý bodík tam, kde měl.

Za předvedenou hru, bojovnost, elán a nasazení je nutné hráče pochválit. Takticky jsme si pohlídali jediného soupeřova hráče, který mohl být nebezpečný a sami jsme hráli naší hru, kterou chceme po hráčích. Soupeři díky naší hře docházeli síly a dopouštěli se chyb. Za to vše patří hráčům dík.

Jediné a bohužel ve fotbale to nejdůležitější - góly... nad tím náš tým může žehrat již druhý zápas za sebou. 

Suma sumárum.. Jsme rádi za 2 body, bereme vše sportovně a jsme připravení a hladoví na dalšího soupeře, který shodou okolností nás v prvním měření sil stejně jako Sedlec o jeden bod obral i přes naší převahu. V Sobotu hrajeme v Hazlově proti FC Cheb/Lipová.

 

Rozhodčí: Balhar Ivan.          

Jiskra Aš: Kopecký, Brož, Robausch, Škvor, Burda, Drda, Heřmanský, Ferenc Karel, Kotrč, Šivák, Švagr, Thierl, Smrčka, Quach, Martinovský, Baláž.

Sedlec: Kumpera, Pelčák, Gregor, Dvořák, Kozel, Kabourek, Rudyk, Petřík, Polák, Chyla, Spilka, Koča, Hrbatý, Žilík

Příští utkání sehrají st. žáci v sobotu 30.9.2017 v Hazlově od 11:30 proti týmu FC Cheb/Lipová.