Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš/Hazlov - FK Hvězda Cheb 5:1 (1:0)

16. 9. 2017

Sobota 16.9.2017 v Hazlově

Velmi důležitý zápas pro naše starší žáky - cíl pro tento zápas byl hned po "výbuchu" v minulém kole na hřišti Skalné jasný: neprodleně si napravit reputaci a vrátit se okamžitě ke hře, která nás zdobila v samotném startu soutěže.

Do utkání jsme vstoupili podle našich představ a od toho se také odvíjela celá první půle.. tedy hra dle našich not. Aktivním napadáním soupeřovi rozehrávky jsme nutili Hvězdu k velkým chybám, či slepým odkopům a "námazům" na naše kopačky. Jediné a velké negativum první půle byla produktivita. Kromě gólové střely Švagra jsme zahodili několik slibných šancí. 

Začátek druhého poločasu však zastihl v lepším světle Hvězdu a ta taky díky chybě v komunikaci a rozebírání hráčů chvíli po výměně stran udeřila a výsledkově srovnala krok. Následoval úsek hry dá se říci nahoru dolů. Zlomový okamžik zápasu nadešel paradoxně z obrovské šance soupeře - tu však perfektně lapil Kopecký v bráně a necelé tři minuty na to už jsme se radovali ze zaslouženého vedení díky přímému volnému kopu Švagra.

Od stavu 2:1 jsme chtěli hrát stále nesmírně aktivně a v žádném případě nezalézat před naší branku a alibisticky bránit hubený výsledek. To se taky vyplatilo, jelikož soupeř díky naší aktivitě vyráběl velké množství chyb a místo nějakých velkých myšlenek na opětovné srovnání, měli plné nohy práce ubránit naší aktivní, fyzicky založenou hru. 

Jakmile Hvězda ještě více otevřela hru, dokázali jsme odpovědět golem Švagra a vzápětí Šiváka na 4:1 a v tuto chvíli bylo na hřišti téměř rozhodnuto. 

V Závěru se pohlednou akcí ještě jednou prezentovala Jiskra a díky souhře a brance Hampla defacto ukončila utkání

 

Branky:  9. Švagr Adam, 40. Švagr Adam, 60. Šivák Dominik, 70. Hampl Daniel, 58. Švagr Adam 36. Albert Marek

Rozhodčí: Coufal Jaroslav          

Jiskra Aš: Kopecký, Martinovský, Škvor, Robausch, Burda, Heřmanský, Baláž, Šivák, Ferenc D., Markl, Schüller, Hampl, Thierl, Švagr

Hvězda Cheb: Ďurčák, Beneš, Hudlický, Jánošík, Kraclík, Hošek, Čada, Kristek, Patočka, Altman, Berka, Jelínek, Hnilica, Dvořák

Příští utkání sehrají st. žáci v neděli 24.9.2017 od 13:45 v Ostrově.