Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš/Hazlov - FK Ostrov 6:2 (3:1)

21. 4. 2018

Sobota 21.4.2018 v Aši na Střelnici

V sobotní rozpálené poledne čekal naše starší žáky souboj o druhé místo. Chtěli jsme navázat na zlepšenou efektivitu v ofenzívě z předchozích dvou zápasů, kdy jsme dokázali vstřelit 11 branek a pokud možno co nejvíce využít domácího prostředí na Střelnici, kde jsme letos zatím 100%.

Úvod zápasu nám vyšel, hráli jsme aktivně a odměnou nám byla branka Robausche. Bohužel po vstřelené brance jsme přestali hrát, ustupovali jsme soupeři a pouštěli ho tak do náznaků šancí. Z jedné nenápadnější akce v polovině poločasu se díky dravosti dokázal z dorážky prosadit hostující Michálek. Naštěstí to naše hráče opět probudilo a díky brankám Švagra a Brože jsme šli do kabin za stavu 3:1.

Druhý poločas nabídl na začátku vyrovnanou podívanou. Z hry plné osobních soubojů se dokázal jako první prosadit Švagr, nicméně chviličku na to korigoval Lešt'án. Poslední desetiminutovka již ale patřila opět nám. Šanci dostali i mladší hráči a díky Šivákovi z rohu a individuální akci Robousche jsme dohrávali v naprosté pohodě.

Tým dnes také podržel brankář Kopecký, který předvedl několik dobrých zákroků a neumožnil hráčům Ostrova zdramatizovat utkání.

Hráči si zaslouží za předvedený výkon pochvalu. Až na "výpadek" po prvním vstřeleném gólu jsme byli dravějším a lepším týmem.

 

 

Branky: 6. Robausch Adrien, 30. Švagr Adam, 33. Brož Jan, 55. Švagr Adam, 63. Šivák Dominik, 67. Robausch Adrien - 22. Michálek Jan, 57. Lešťán Radek

Rozhodčí: Coufal Jaroslav.                    

Jiskra Aš: Kopecký - Brož, Robausch, Markl, Ferenc D., Ferenc K., Švagr, Burda, Šivák, Baláž, Quach, Drda, Hampl, Thierl, Schüller.

FK Ostrov: Hornych - Leš'tán, fabry, Reinl, Michálek, Berky, Ha Duj, Slavík, Bílek, Ježek, Červenka, Kiš, Godžo, Kodajek, Š'tástka

Příští utkání sehrají ml. žáci v sobotu 28.4.2018 v Chebu na FC Cheb od 10:45 proti týmu FC Cheb.