Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ KSNP Sedlec - TJ Jiskra Aš/Hazlov 4:4 (2:1) na pen. 2:4

14. 10. 2017

Sobota 14.10.2017 v Sedleci.

Groteska s názvem "Sedlec" je alespoň pro podzimní část soutěže za námi.

Utkání se mělo odehrát již před týdnem, ovšem až po našem příjezdu bylo rozhodnuto, že hřiště v Sedleci je v nezpůsobilém stavu a tak jsme si výlet do Karlových Varů ještě jednou zopakovali tuto sobotu.

Vzhledem k početnému využití místního hřiště se místo na trávě hrálo na obrovsky těžkém terénu, který připomínal oraniště. Na druhou stranu...podmínky jsou vždy pro oba týmy stejné.

Naše hochy jsme připravovali na to, že nás čeká úplně jiný Sedlec, než ten, který přijel před 14 dny do Aše a to se také do puntíku vyplnilo. 

Začátek zápasu byl vyrovnaný. Když jsme pomaličku přejímali iniciativu, tak byla proti nám odpískána přinejmenším hodně sporná penalta, jenž nás poněkud zbrzdila v rozletu. Těžký a ubojovaný poločas nakonec skončil v náš neprospěch 1:2. V ten čas již domácí hráli jen v desíti lidech díky zranění hráče a absenci byť jen jediného náhradníka. 

Druhý poločas nabízel téměř stejný scénář - na těžkém terénu jsme se snažili tvořit hru a soupeř vyrážel už jen do protiútoků, ve kterých byl ale nadmíru nebezpečný. Ve 40 minutě se prosadil Švagr a vyrovnal na 2:2.  Následovala opět neurovnaná desetiminutovka, která vyústila v ten nejhorší možný scénář pro nás - brejk a druhá penalta pro domácí během pěti minut = 4:2 pro Sedlec.

Za další dvě minuty se domácí střelec opět řítil téměř sám na našeho brankáře a výsledek? Tvrdý faul na našeho brankáře - vyloučení domácího nejlepšího hráče, tudíž Sedlec hrál již jen v 9 lidech a před Jiskrou cca 20-15 minut na to udělat v tomto rozpoložení něco se zápasem. 

Následoval obrovský tlak Jiskry, který brzdil jen terén a houževnatý soupeř, který chtěl výhru už jen "ukopat,odkopat" co nejdál od svého pokutového území. To se naštěstí nepodařilo a i přes neodpískanou penaltu v náš prospěch se dokázal 2x prosadit Robausch a poslal zápas ještě k penaltovému rozstřelu.

Už po třetí v sezóně jsme penalty zvládly a odvezli si ze Sedlece 2 body, které vzhledem k terénu, soupeři a všem věcem okolo bereme.

 

Branky:  21. Kosec Dominik, 32. Kosec Dominik, 47. Kosec Dominik, 53. Kosec Dominik 28. Baláž Daniel, 39. Švagr Adam, 62. Robausch Adrien, 66. Robausch Adrien

Rozhodčí: Nedelegován          

Sedlec: Kumpera, Pelčák, Gregor, Dvořák, Eminger, Ziegler, Lažanský, Hrebák, Flaks, Kosec, Kabourek

Jiskra Aš: Kopecký, Robausch, Škvor, Markl, Ferenc D., Ferenc K., Šivák, Baláž, Švagr, Hampl, Kotrč, Burda, Drda, Quach, Smrčka, Schuller

Příští utkání sehrají ml. žáci v neděli 15.10.2017 ve Františkových Lázních od 15:00 proti týmu FC Františkovy Lázně.