Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starší žáci vyhráli turnaj v Sedleci

16. 6. 2019

Starší žáci Jiskry se hned následující den po posledním mistrovském utkání vydali na turnaj do Sedlece.

Turnaj pojali žáci i jako možnost posledního "výletu" pospolu a také proto byla výhra jasným cílem. Náročnou cestu do Karlových Varů a zpět jsme absolvovali vlakem.

Snahu pořadatelů o příjemný mezinárodní turnaj nejprve zhatil tým z Ukrajiny, který nepřicestoval. Po našem příjezdu vše korunoval německý tým Wacker Nürnberg, jenž po prvním hracím dnu v sobotu a následném přespání v zaplaceném ubytování odjel nepochopitelně domů. Velké rozčarování z tohoto počínání jsme museli rychle hodit za hlavu neboť po vzájemné domluvě jsme horkou jehlou "ušili" nový miniturnaj ve složení : Sedlec "A", Sedlec "B", Aš "A", Aš "B".

Tento turnaj náš "A" tým vyhrál, když i přes nevýrazný výkon dokázal porazit  jak Sedlec "B", tak i "A" tým Sedlece, který byl "utajeně" posílen zejména o Dvořáčka ze Slavie Karlovy Vary. 

Pořadí miniturnaje:

1. Aš "A"

2. Seldec "A"

3. Sedlec "B"

4. Aš "B"

 

Sestavy:

Aš "A" - Kopecký, Ferenc K., Ferenc D., Šivák, Robausch, Kotlár, Quach

Aš "B" - Černý, Strunz, Bartok, Pýcha, Vinceová, Špinderová M., Špinderová J.

 

Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen náš Josef Robausch, kterému tak gratulujeme. Pochvalu za statečnost a přání rychlého uzdravení přejeme naší začínající hráčce Sáře Vinceové, která bohužel při utkání utrpěla zlomeninu klíční kosti.

Jsme rádi, že ač rozděleni na 2 týmy, tak jsme uspěli a potvrdili tak povedený závěr sezony.

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář