Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš/Hazlov - FC Cheb/Lipová 2:2 (0:1) na penalty 4:5

29. 9. 2018

Sobota 29.9.2018 v Aši na Střelnici

V sobotní dopoledne rozehráli naši starší žáci druhou polovinu jarní části sezony. Do cesty se nám již podruhé v sezoně postavil celek FC Cheb/Lipová.

V prvním poločase jsme si dokázali velmi dobrou hrou vytvořit velké množství gólových příležitostí, které jsme ale neproměnili. Po půl hodině se k první střele a vůbec k prvnímu náznaku šance dostal hostující Raffa, který dalekonosnou ránu umístil skvěle do pravé šibenice. Do kabin se šlo za stavu 0:1. 

V druhé půli jsme dokázali udržet, posléze ještě navýšit aktivitu hry a po 15 minutách druhého poločasu jsme byli konečně odměněni. Díky brance Šiváka a Robausche jsme se dostali do vedení. Následující minuty nabízely stále stejný obrázek - další a další šance na naší straně, které jsme neproměnily.

10 minut před koncem zápasu nám udělil Cheb lekci z produktivity. Z druhé šance v zápasu dokázal vstřelit druhý gól. Ze zmatku v našem vápnu se prosadil Kiefer.

V penaltovém rozstřelu byl opět šťastnější Cheb.

Remíza nás mrzí, ovšem za pochvalu stojí předvedený výkon, který již po několikáté v této sezoně absolutně neodpovídá výsledku. Ukazuje to však potenciál, který v našich žácích doufejme je a také slabiny na kterých budeme pracovat.

 

Branky: 43. Šivák Dominik, 47. Robausch Josef - 31. Raffa Jakub, 58. Kiefer Dominik Sebastian

Rozhodčí: Vu David.

Jiskra Aš: Kopecký - Černý, Schüller, Strunz, Škvor, Kotlár, Hodan, Robausch, Ferenc K., Šivák, Ferenc D., Quach, Petříček, Karička, Filipi

FC Cheb: Hüttl - Daňko, Chromčík, Štěch, Kiefer, Maxy, Kristek, Markl, Janošek, Raffa, Větříček, Korchan, Krema, Lovás, Valečka.

Příští utkání sehrají st. žáci v sobotu 6.10.2018 v Chebu na Lokomotivě od 10:45 proti FK Hvězda Cheb.