Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lokomotiva Karlovy Vary - TJ Jiskra Aš 1:2 (0:1)

9. 6. 2012

Sobota 9.6.2012 v Karlových Varech

Branky: Vaněk Martin - Veleman Pavel 2

K dalšímu utkání zajížděli fotbalisté Jisky Aš do Karlových Varů, kde chtěli potvrdit dobré výsledky z posledních utkání. Jiskra nezačala utkání nejlépe. Již ve 4 min.zápasu střelu domácího Kláska vyrazil Brož na rohový kop. V 7 min. opět výtečně zahránil branku Jiskry Brož, když se vyznamenal po střele domácího Tuláka. V 8 min. se konečně dostala do útoku Jiskra, Šiman přihrál Kohuťárovi, ale jeho střela skončila nad brankou domácího brankáře. V 32 min .zahrával rohový kop Fiala, ale hlavička Krále skončila vedle branky domácích. V 14 min. se blýskl opět Král, jeho střela z 25 m skončila těsně vedla branky domácích. V 25 min. unikl po pravé straně Maher, ale nastřelil jenom domácího brankáře Karfiola. V 29 min.se skore zápasu poprvé měnilo, když z levé strany zahrával přímý kop Veleman a trefil levý horní roh domácí branky 0:1. Jiskra měla další šance a domácí předhrávala. V 35.min. střelu Velemana brankář domácích vyrazil na roh a po rohovém kopu Krále Fiala hlavou nastřelil břevno. V 37 min.zápasu měl největší šanci Kohuťár,který šel sám na brankáře domácích,ale jeho střelu vyrazil Karfiol na roh.
Druhý poločas nezačala Jiskra dobře. Již v 50 min. zápasu dostal míč mezi obránce Jiskry domácí Vaněk a vyrovnal stav zápasu na 1:1. Domácí pokračovali v nebezpečných útocích, kdy v 55min.zápasu nastřelili tyč brankáře Brože. V 61 min.zápasu se dostal k míči Veleman a prosřelil domácí obranu a zvýšil vedení Jiskry 1:2. Domácí se snažili o vyrovnání, podnikali nebezpečné protiútoky, ale zbrklostí nedali branku. Naopak ke konci zápasu po akci Kohuťár Fiala, střelu posledně jmenovaného vyrazil domácí brankář nad branku.

Sestava Jiskry Aš: Brož - Kohuťár,Veleman,Petříček,Čerňanský Mir. - Střeček, Král, Šiman, Černík - Fiala, Maher  - do hry byl připraven Čerňanský Jiří,náhradní brankář Sládeček
Trenér Fiala Robert

Poslední zápas letošní krajské 1.A třídy v sobotu 16.6. od 15:00 v Lomnici.
Utkání je přímým soubojem o postup do krajského přeboru - vítěz postupuje přímo, poraženého čeká dodatečná baráž se 14. týmem krajského přeboru - Spartakem Horní Slavkov. Našemu týmu stačí k přímému postupu i remíza - držme palce!