Jdi na obsah Jdi na menu
 


Olympie Březová - TJ Jiskra Aš 0:3 (0:1)

22. 10. 2011

Sobota 22.10.2011 v Březové

V 11.kole krajské 1.A třídy zajížděli hráči ašské Jiskry do Březové u Sokolova na hřiště Olympie. Na začátku prvního poločasu měli domácí územní převahu a mohli dvakrát skórovat, poté hosté dali důležitou první branku, kdy po rohu Vildy Bárty zavěsil hlavou Pepík Černík - 0:1. Jiskra uklidnila hru a kontrolovala stav v její prospěch do konce poločasu. Po přestávce Aš stále dokonale bránila a vyrážela k rychlým protiútokům a jeden z nich využil kanonýr David Sládeček, který vstřelil již svůj 10. gól - 0:2. Díky této brance se David Sládeček drží na 3. místě tabulky střelců.  Za několik minut se kopal proti domácím přímý volný kop a rutinérsky zavěsil Veleman na konečných 0:3. Zápas se poté už jen dohrával a v dalších šancích hostů mohli zlepšit skóre Novák, Sládeček a Fiala, ale branku se nám již nepodařilo vstřelit.

Stínem utkání bylo vážné zranění domácího hráče a našeho Jardy Petříčka.

Jiskra si tímto vítězstvím připsala další 3 body tabulky a protože Kraslice prohrály 3:1 v Chebu, tak se Jiskra usadila na druhém, postupovém místě tabulky. Na 3. Kraslice máme náskok třech bodů a díky remíze lídra tabulky Lomnice v Lipové se Jiskra přiblížila na lídra tabulky už jen na jeden bod a jako jediný celek máme na kontě jen jednu prohru, která se udála v prvním kole právě s Lomnicí, kdy jsme prohráli doma 0:4. Od té doby Jiskra pravidelně boduje a plní tak cíle pro tuto sezónu - návrat do nejvyšší krajské soutěže.

 

Branky: Černík, Sládeček, Veleman

Rozhodčí: Vasilko Jan, Klinger Radim, Novotný Michael

Delegát: Fibrich Josef

Sestava: Vojík - Černík, Střeček, Petříček, Kohuťar - Maher, Veleman, Šiman, Bárta - Sládeček, Fiala.  Střídali : Novák, Čerňanský M. , Prokopec

 

Příští zápas odehraje Jiskra Aš doma v sobotu 29.10. od 10:30 na Střelnici.
Soupeř: Sokol Drmoul 

Tento zápas bude zároveň posledním domácím vystoupením Jiskry v tomto kalendářním roce, proto si nemůžete toto střetnutí nechat ujít !!!

Všichni jste srdečně zváni.