Jdi na obsah Jdi na menu
 


OSS Lomnice - TJ Jiskra Aš 2:2 (1:1)

16. 6. 2012

Sobota 16.6.2012 v Lomnici

Branky: Malinkovič Petr, Janovský Josef - Veleman Pavel, Sládeček David; Rozhodčí: Fraško Jaroslav, Bušek Josef, Janeček Pavel; Delegát: Sedláček Jiří

POSTUPUJEME DO KRAJSKÉHO PŘEBORU!!!

K poslednímu utkání zajížděli fotbalisté Jiskry Aš do Lomnice,k de měli potvrdit ambice pro postup do krajského přeboru. Jiskra začala urkání velmi dobře. Již ve 2 min. zahrával rohový kop Fiala a Černík hlavičkova nad branku domácích. V 4 min. unikl po pravé straně Sládeček, krásně nacentroval na hlavu Velemana, ale jeho hlavičku vyrazil domácí brankář Novák. V 10 min. zápasu se poprvé dostali ke hře domácí, kteří zahrávali trestný kop z pravé strany, prudký centr si obrana Jiskry srazila do vlastní sítě a tak se domácí ujali vedení 1:0. Jiskra dále pokračovala v útočné činnosti, V 18 min. zahrával rohový kop z pravé strany Fiala, jeho centr dopravil do sítě Veleman a srovnal stav zápasu na 1:1. V 23.min. zahrával trestná kop z 30 m Veleman a jeho střelu vyrazil domácí brankář na roh. V 32 min.střílel těsně vedle branky domácích Sládeček. V 36 min.unikl po levé straně Bárta,, jeho centr našel hlavu Mahera, který těsně minul branku Lomnice. V 40 min. měli šanci k vstřelení branky domácí avšak nedali.
Druhý pločas zápasu začali aktivněji domácí, kteří se snažili. Již ve 48 min. zápasu zahrávali domácí trestný kop, ale svoji šanci neproměnili. V 56 min. nastřelili po závaru před brankou Jiskry tyč Brožovi branky. V 65 min. zápasu unikl po pravé straně Sládeček nacentroval před branku domácích a Maher umístil míč do sítě Lomnice. Jaké však bylo překvapení všech hráčů Jiskry a diváků, když pomezní Janeček odmával postavení mimo hru a hlavní rozhodčí Fraško branku neuznal. V 75 min.se v pokutovém území dostal k míči domácí Šlais a překonal brankáře Jiskry Brože. V 80 min.zápasu střílel Sládeček, ale vedle branky domácích. V 84 min. přihrál po levé straně míč do běhu Sládečkovi Fiala a ten krásnou střelou vyrovnal stav zápasu na 2:2. Domácí se ještě snažili strhnou vývoj zápasu na svoji stranu, ale obrana Jiskry společně s brankářem Brožem i se štěstím náporu odolala a tak po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího mohli hráči Jiskry slavit postup. U Jiskry musíme pochváli brankáře Brože, Martinovského a zejména Černíka, který odehrál nejlepší zápas jara.
Sestava Jiskry Aš: Brož - Martinovský, Veleman, Černík, Bárta - Čerňanský Mir., Kohuťár, Fiala, Šiman - Sládeček, Maher  -  střídali: Střeček, Čerňanský Jiří, Petříček, nahradní brankář Vojík.
Trenér:Fiala Robert