Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK Fotbal Kraslice - TJ Jiskra Aš 1:2 (0:1)

1. 4. 2012
Neděle 1.4.2012 v Kraslicích
Ke druhému utkání 1.A třídy v kopané zajíždělo mužstvo dospělých do Kraslic, kde chtěli potvrdit roli favorita.Obě mužstva začala z počátku velmi opatrně ze zajištěné obrany.Již ve 4.minutě zápasu musela Jiskra střídat,když se zranil Fiala,kterého nahradil Kohuťár.První velkou šanci měli domácí,když v 19 min. míč z prázdné branky vykopával Jirka Čerňanský.V 22 min.zápasu po rohovém kopu domácích střílel nad branku domácí Lavrenčík.V 30.minutě zápasu se uvolnil na hranici velkého vápna Sládeček a umístěnou střelou levou nohou prostřelil domácího brankáře a Jiskra se ujala vedení 1:0.V 36.min.zápasu měl velkou šanci Kohuťár,ale jeho hlavička skončila vedle domácí branky.V 39.min.se dostal k míči znovu Sládeček ale jeho střelu domácí brankář Ryba vytěsnil na roh.
Do druhého poločasu nastoupili hráči Jiskry s odhodláním přidat ještě nějakou branku.Domácí hráči se snažili o vyrovnání. Hned v 46.min.střílel po rohovém kopu domácí Müller nad branku Vojíka.V 68.min došlo k dalšímu střídání,když se zranil Kohuťár,kterého vystřídal Čerňanský Miroslav. V 75.min.zahrával Sládeček z levé strany trestný kop,který proletěl až do branky,ale brankář domácích ho vytěsnil na rohový kop.V 81.minutě zápasu po chybě obrany Jiskry, se po závaru v pokutovém území dostal k míči domácí Salva a vyrovnal na 1:1. Z tohoto výsledku se však domácí dlouho neradovali, neboť v 85.min. po patičce Velemana se k míči dostal Prokopec a přehodil domácího brankáře a Jiskra se ujala vedení 2 :1. Domácí se snažili o vyrovnání , ale obrana Jiskry si výsledek už až do konce pohlídala.

Branky: Salva Tomáš - Sládeček David, Prokopec Radim; Rozhodčí: Melničuk Vladimír, Balhar Ivan, Francúz Jaroslav; Delegát: Vošmik Václav
 
Sestava Jiskry Aš: Vojík - Bárta, Černík, Veleman, Čerňanský Jiří - Král, Fiala, Dorotovič, Střeček - Prokopec,Sládeček. Střídali: Kohuťár, Čerňanský Miroslav a Petříček.
Trenér: Fiala Robert

Příští zápas odehraje Jiskra Aš doma v sobotu 7.4. od 10:30 na Střelnici.
Soupeř: DDM Stará Role

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář