Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sokol Drmoul - TJ Jiskra Aš 2:6 (0:3)

26. 5. 2012

Sobota 26.5.2012 v Drmoulu

K dalšímu utkání zajíždělo A mužstvo Jiskry Aš do Drmoulu, kde chtělo potvrdit narůstající formu mužstva. Trenér Fiala postavil do utkání vítěznou sestavu z minulého utkání na domácí půdě.
Od začátku se družstvo Jiskry snažilo diktovat hru. Již ve 3 min. zápasu střílel nad branku domácích Šiman. V 8.min.se skore zápasu měnilo, když Fiala přihrál Velemanovi a ten prostřelil domácího brankáře Víznera. V 11 min.střílel z 20 m Fiala, ale jeho střela skončila těsně vedle branky domácích. Ve 13 min. se dostal k míči Král a jeho střela z 20 m levou nohou skončila v brance domácích a Jiskra vedla 2:0. V 17 min. unikl po levé straně Maher, jeho centr poslal hlavou Fiala těsně nad branku domácích. Domácí měli první šanci až ve 24 min.,kdy po rohovém kopu skončila střela domácího Bolka nad brankou Brože. V 35 min.zahrával Fiala rohový kop, hlavička Velemana skončila pod břevnem domácí branky, ale hlavní rozhodčí branku neuznal. V 43 min.unikl po levé straně Maher a zvýšil vedení Jiskry na 3:0.
Do druhého poločasu vystřídal Koubka Bárta. V 48 min.udělala obrana Jiskry chybu, kterou potrestal domácí Kotous a snížil na 3:1 ve prospěch Jiskry Aš. V 50min. zápasu zahrával z levé strany rohový kop Fiala, jeho centr našel na přední tyči hlavu Bárty a ten zvýšil vedení Jiskry Aš na 4:1. V 70 min.dostal do běhu míč Maher a zvýšil vedení Jiskry na 5:1. V tuto dobu vystřídal na levé straně zálohy Střečka dorostenec Olah. V 75 min. opět po chybě obrany Jiskry snížili domácí na 5.2. V družstvu Jiskry došlo k dalšímu střídání, když Fialu nahradil Prokopec a M.Čerňanského Jirka Čerňanský. V 77 min.zápasu předvedl pěknou akci Šiman s Králem, kdy posledně jmenovaný uzavřel výsledek zápasu na 6:2 pro Jiskru Aš. V závěru utkání měl ještě velkou příležitost Maher, který byl sám před brankářem domácích, ale jeho střela skončila na tyči domácí branky.

Sestava Jisky Aš: Brož - Čerňanský Mir., Petříček, Veleman, Černík - Koubek, Král, Šiman, Střeček - Fiala, Maher.  Střídali: Olah, Bárta, Prokopec, Čerňanský Jiří - trenér Fiala Robert
 

Příští zápas v neděli 2.6. od 10:30 v Aši na Střelnici
soupeř: FK Nová Role