Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sokol Lipová - TJ Jiskra Aš 2:1 (0:1)

14. 4. 2012

Sobota 14.4.2012 v Lipové

K dalšímu utkání 1.A třídy zajížděli hráči Jiskry Aš na hřiště Sokolu Lipová. Že to nebude lehký zápas, bylo vidět z výsledků Lipové na domácím hřišti. Oba celky se během prvního poločasu chtěli vyvarovat chyb zejména v obraně. Domácí spoléhali na rychlé protiútoky. První šanci zápasu měl již v 8.minutě po přihrávce Šimana Prokopec, ale jeho střelu vyrazil domácí brankář Mencel na roh. Jiskra nastoupila v brance s Brožem. Ten se již v 10.minutě předvedl výborným výkonem, kdy střelu domácího hráče vyrazil na roh. Ve 13.min z levé strany nacentroval do pokutového území Fiala, ale Prokopec hlavou přestřelil domácí branku. V 15.min. z levé strany vystřelil Jirka Čerňanský, ale domácí brankář jeho střelu vytěsnil na roh. V 17.min předvedl opět vynikající zákrok Brože, kdy zneškodnil samostatný únik domácích. V 38.min.zahrával rohový kop Bárta, míč se na brankové čáře odrazil od Velemana k domácímu hráči a skončil v brance a Jiskra se ujala vedení 1:0. Ve 43.min. mohl zvýšit vedení Jiskry Dorotovič, jeho střela však po úniku po pravé straně skončila vedle branky.
Začátek druhého poločasu hráči Jiskry "prospali!", nebyl pohyb a tak zákonitě přišel trest - když po chybě obrany Jiskry domácí vyrovnali na 1:1. V 72.min. šel opět sám na brankáře Brože domácí hráč, ale ten jeho střelu vyrazil. O minutu později se již skore zápasu měnilo v neprospěch Jiskry, když únik domácího hráče Brož opět vyrazil, ale dobíhající Uhlík dorazil míč do sítě a Lipová vedla 2:1. Jiskra se snažila o vyrovnání, ale v 80.min.střelu Sládečka domácí brankář chytil. Nejblíže k vyrovnání měl opět Sládeček, ale jeho střelu v 85.min.s námahou vyrazil domácí brankář na roh.
V celku Jiskry lze pochválit hrajícího trenéra Fialu a brankáře Brože, který zneškodnil nejméně tři vyložené brankové šance domácích.

Sestava Jiskry Aš: Brož - Bárta, Černík, Veleman, Čerňanský Jiří - Šiman, Dorotovič, Fiala, Střeček - Prokopec, Sládeček.- Střídal Čeňanský Mir. za Fialu-do hry byli připraveni Tauc, Kohuťár, Petříček.
Trenér: Fiala Robert.

Příští zápas v sobotu 21.4. od 10:30 v Aši na Střelnici
soupeř: TJ Baník Habartov