Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - Lokomotiva Karlovy Vary 2:1 (0:0)

20. 8. 2011

fotakv.jpg

Sobota 20.8.2011 v Aši na Střelnici

Do dalšího domácího zápasu nastupovala ašská Jiskra s odhodláním odčinit výsledkový výpadek z minulého týdne. Ve 2. kole 1.A třídy jsme přivítali celek Loko Karlovy Vary.

Průběh zápasu ale vypadal naprosto stejně. Hned po několika minutách se domácím zranil útočník Sládeček a obnovenou premiéru si odbyl Jiří Gruša.  Domácí dobře kombinovali, drželi míč, ale opět zahazovali šance jak na běžícím páse.

V 7. minutě se přes 3 hráče hostů krásně uvolnil Radim Prokopec, ale jeho střela orazítkovala pouze horní tyčku Hasičovi branky. 5 minut před koncem prvního poločasu se dostali také hosté do své velké šance, když také nastřelili břevno. A jelikož všechny šance na obou stranách zůstaly neproměněné, tak se do šaten šlo za stavu 0:0. Ve druhém poločase ale udeřeili hosté - hned z první akce ve 49. minutě dokázali vstřelit gól - skóre utkání otevřel Ondřej Špička. Domácí se ale nevzdávali a tlak Jiskry se poté stupňoval, ale hostující branka vypadala jako zakletá. V 75.min. se všichni na stadionu dočkali, když střeleckou smůlu protrhl konečně Pavel Veleman a vyrovnal. Jiskra ještě vystupňovala svůj tlak a chtěla strhnout vítězství na svou stranu.
To se po sérii dalších závarů před hostujícím brankářem nakonec podařilo až v předposlední minutě Šimanovi. Domácí si mohli zhluboka oddechnout a začít slavit. Hráčům patří díky za velkou bojovnost a vůli poprat se o výsledek.

A za výsledek 2:1 pro Jiskru bylo jasné, že si můžeme užívat prvních třech bodů v nové sezóně.  

Branky: Veleman Pavel, Šiman Václav - Špička Ondřej

Diváci: 80

Rozhodčí: Krejčí Tomáš, Vaněček Petr, Adamec Radim

Delegát: Strmiska Slavomír

Sestavy:

TJ Jiskra Aš: Seman - Střeček, Veleman, Houdek, Martinovský - Čerňanský, Bárta, Šiman, Koubek - Sládeček, Prokopec. Střídal: Gruša J.

Lokomotiva K. Vary: Hasič - Kolář, Psohlavec, Pěkný, Mitterpach - Jelínek, Špička, Kuruc, Klásek - Salcman, Vaněk. Střídali: Kocmánek, Žampach   

Příští zápas se hraje v neděli 28.8. od 15:00 v Nejdku. Autobus i pro fanoušky odjíždí od Střelnice ve 13:00.

__________________________________________________________________________- další fotografie z tohoto utkání najdete ve fotogalerii a na facebooku Jiskry Aš:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150408704724418.446626.296607864417&type=1

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář