Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - SK Fotbal Kraslice 2:2 (0:1)

3. 9. 2011

fotaakr.jpg

Sobota 3.9.2011 v Aši na Střelnici

V dalším kole 1.A třídy mužů, přivítala ašská Jiskra dosavadního lídra tabulky – SK Fotbal Kraslice. Soupeř ze Sokolovska ještě neztratil letos ani bod a chtěl si tuto bilanci udržet i po zápase v Aši. Utkání bylo na začátku vyrovnané z obou stran. V 19. minutě se poprvé měnil stav utkání, když se za hosty trefil Palocsányi. Branka hostům evidentně pomohla a pomalu přebírali iniciativu utkání. Největší příležitost domácích byla ve 35. Minutě, když po faulu na našeho hráče, kopal trestný kop z 18 metrů Veleman, ale bohužel trefil jenom horní tyč hostujícího brankáře Ryby. Více se v prvním poločase nestalo a tak se šlo do šaten za stavu 0:1.

Hned na začátku druhého poločasu, konkrétně ve 47. minutě se po krásném centru Olaha (střídal zraněného Velemana), trefil Prokopec a vyrovnal vývoj zápasu na 1:1. Tato branka nám určitě pomohla a byli jsme lepším týmem, jak Kraslice. V 58. minutě jsme mohli jít do vedení – Aleš Houdek se parádně uvolnil přes obranu hostů a jeho krásná střela jen o kousek minula branku hostů. Když jsme se pokoušeli o vedení v utkání, tak přišla 70. minuta a domácí brankář Seman lovil míč z branky podruhé, když se trefil parádně hlavičkou hostující Valach – 1:2. O pět minut později ale bylo veseleji, když vyrovnal Jirka Čerňanský. V 85. minutě se výborně uvolnil Šiman, ale jeho střela bohužel nebyla přesná. O dvě minuty později jsme kopali roh, balón si skvěle zpracoval Prokopec, který byl sám před brankářem a měl na kopačkách 3 body pro Jiskru, jenže ve 100% šanci pouze přestřelil branku hostí.

Více se již v tomto střetnutí neudálo, a tak bylo jasné, že Jiskra, jako první, obere Kraslice poprvé v sezóně o body.

Branky: Prokopec, Čerňanský

Sestava Jiskry Aš: Seman - Maher, Houdek A., Střeček. Gruša J. - Koubek, Veleman, Šiman, Dorotovič J. - Prokopec, Čerňanský.  Střídali: Černík, Novák, Olah 

Rozhodčí: Balhar Ivan, Hyčka Pavel, Francúz Jaroslav     Delegát: Rajtmajer Jan

V dalším utkání zajíždí ašští fotbalisté do Karlových Varů - Příští neděli 11.9. od 17.00 hod. se utkají s „B“ týmem Staré Role.
__________________________________________________________________________- další fotografie z tohoto utkání najdete ve fotogalerii a na facebooku Jiskry Aš:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150423666349418.450842.296607864417&type=1

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář