Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - TJ Baník Habartov 3:1 (2:1)

21. 4. 2012

 fotoa.jpg

Hattrick kanonýra Sládečka znamenal 3 body pro Jiskru !!!

 K dalšímu mistrovskému zápasu 1.A třídy nastoupili muži ašské Jiskry tuto sobotu 21. dubna proti celku Baníku Habartov. Ašští si chtěli napravit reputaci po posledním prohraném zápase v Lipové a jak se nakonec ukázalo, tak se jim to povedlo.

Náš sobotní  soupeř byl před zápasem na úplném dnu tabulky.  Domácí  Jiskra nevstoupila do zápasu nějak aktivně a hosté měli více ze hry. K první šanci se dostal v 16. minutě domácí Prokopec, ale jeho střelu odrazil hostující brankář na roh. Po této střele neuběhlo ani 5 minut a hosté se dostali překvapivě do vedení, když se parádně z dálky trefil habartovský Mašek – 0:1. Velmi aktivní hosté, kteří měli v prvním poločase více ze hry, se mohli dostat dokonce do dvoubrankového vedení, ale po jejich střele ve 36. minutě, která letěla vysoko nad, zůstalo skóre stále 0:1. O 2 minutky později už ale výsledek byl pro domácí veselejší. Po ruce hostujícího hráče v pokutovém území nařídil sudí penaltu, ke které se postavil domácí kanonýr Sládeček a tvrdou ranou do protipohybu hostujícího brankáře vyrovnal na 1:1. Jiskra ale chtěla jít do kabiny s ještě lepším výsledkem, než je remíza a přání se splnilo, když se podruhé trefil David Sládeček – 2:1 pro Aš. Za tohoto stavu se tedy šlo do kabiny.

Do druhého poločasu chtěli domácí na hosty vlétnout a také se jim to podařilo. David Sládeček našel  Radima Prokopce, který byl v pokutovém území Habartova faulován, ale jasnou penaltu rozhodčí neodpískal. Výborně hrající Sládeček byl opět u zajímavé šance domácích, když po skvělém uvolnění přes jednoho z habartovských hráčů,  našel krásnou přihrávkou Krále, který se dostal ke střele, ale reflexivním zákrokem jeho střelu hostující brankář vyrazil na roh. Domácí již poté byli jediným týmem na hřišti a potvrdil to také domácí Sládeček, který se trefil potřetí a završil skóre čistým hattrickem. I když Jiskra vstřelila i čtvrtou branku  - v 76. Minutě se po rohu Bárty trefil hlavou Veleman, ale gól nebyl uznán. A když poté ještě domácí Kohuťar trefil tyč, tak výsledek utkání zůstal 3:1 pro domácí Jiskru, pro kterou to vůbec nebylo tak lehké utkání, jak se papírově předpokládalo.

Jiskra si tedy připsala další 3 body tabulky a stále se drží na 2. mistě se 42 body za vedoucí Lomnicí, která v tomto kole opět výhrála - porazila Kraslice 4:2.

Sestava:  Brož - Čerňanský Jiří, Veleman, Střeček, Černík - Král, Bárta, Šiman, Dorotovič - Prokopec, Sládeček. Střídali: Kohuťár, Martinovský, Čerňanský Mir., Petříček, náhradní brankář Vojík. Trenér Fiala Robert.
 

Diváci: 60

Branky: Sládeček David 3 - Mašek Richard

Příští zápas sehrají fotbalisté Jiskry Aš v pátek 27.4.2012 v 18 hodin. na UMT v Chebu na FC Cheb.
 

další fotografie z tohoto utkání najdete na facebooku Jiskry Aš:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150969401834418.533684.296607864417&type=1