Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - TJ OSS Lomnice 0:4 (0:3)

13. 8. 2011

fotolom.jpg

Sobota 13.8.2011 v Aši na Střelnici

V 1. kole nového ročníku 1.A TŘÍDY mužů přivítala Jiskra Aš na svém hřišti Lomnici. V základní sestavě domácí Jiskry nechyběly posily z rozpadlého Hazlova - Veleman, Belovič, Šiman a Prokopec.

Průběh prvního poločasu byl velice divoký, jelikož jsme viděli 3 branky, bohužel ale za zády našeho brankáře Filipa Semana. Lomnice využila našich hrubek v obraně a nasázela nám "trojku" do poločasu, což nikdo z přítomných 22 hráčů na hřišti a diváku v ochozech nečekal. Lomnice se v prvním poločase de facto nedostala k balonu a ani za polovinu. Stalo se tak jen třikrát, když hostující celek využil chyb našich hráčů.

Druhý poločas byl, jak přes kopírák v porovnání s prvním. Hosté bránili v 8 lidech velké vápno a my jsme se jen těžko dostávali do jejich šestnácky. Lomnický beton byl v tomto zápase velice platný. A když se hosté dostali počtvrté k naší branci, vstřelili 4. gól, tak bylo jasné, že si již odvezou z Aše všechny body.

 

 

as---lomnice.jpg

 

Branky: Koubek Petr 2, Joza Zbyněk 2

Diváci: 85

Rozhodčí: Hyčka Pavel, Hrnčál Jiří, Barczi Šimon                                                                                

Delegát: Novotný Josef 

Sestava Jiskry Aš: Seman - Houdek A., Veleman, Střeček, Rádl - Belovič, Šiman, Bárta, Koubek - Sládeček, Prokopec. Střídali: Čerňanský, Novák

Příští zápas hrajeme opět doma - v sobotu 20.8. od 10:30 přívítáme Lokomotivu Karlovy Vary, tedy tým, který nás doprovodil z krajského přeboru do 1.A TŘÍDY.

__________________________________________________________________________- další fotografie z tohoto utkání najdete ve fotogalerii a na facebooku Jiskry Aš:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150401214539418.444421.296607864417&type=1

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář