Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Františkovy Lázně - TJ Jiskra Aš 2:4 (2:4)

25. 8. 2012

Sobota 25.8.2012 ve Františkových Lázních

K dalšímu utkání přeboru karlovarského kraje zajížděli fotbalisté Jiskry Aš do Františkových Lázní, kde chtěli potvrdit výsledky z předchozích utkání sehraných na domácím hřišti.
Utkání začaly obě mužstva rozvážně a hlavně neudělat zbytečnou chybu. První šanci zápasu měli domácí po rohovém kopu, ale brankář Jiskry Brož centr chytil. V 6 min.zápasu se již skóre zápasu měnilo. Před pokutovým uzemím vybojoval míč Houdek, přihrál do pravé strany nabíhajícímu Turtákovi a ten našel přesným centrem na malém vápně Sládečka, který vstřelil první branku Jiskry 0:1. V 10.min. opět Sládeček přihrál nabíhajícímu Turtákovi,ale ten přestřelil branku domácích. V 12.min.zápasu obrana Jiskry na levé straně nepokryla domácího Zajíčka, který prošel až před brankáře Brože a srovnal na 1:1. V 13.min. zahrával rohový kop Houdek, míč se odrazil na malém vápně k Černíkovi,který však netrefil branku domácích. V 15.min. centroval z pravé strany Martinovský, míč se v pokutovém území odrazil k Houdkovi a ten vstřelil druhou branku Jiskry 1:2. V 22.min .centroval z levé strany Šiman,Turták posunul hlavou míč na Mahera, ten hlavičkoval do břevna, míč se odrazil ke Sládečkovi, který vstřelil 3.branku Jiskry 1:3. V 28 min. převedl parádní akci Šiman, který prošel po levé straně celou obranou domácích a nedal domácímu brankáři Vachůnovi šanci 1:4. V 34.min se domácímu Iterskému podařilo snížit po nedorozumění obrany Jiskry,k dyž první střelu Brož vyratil, ale domácí snížili na 2:4.
Druhý poločas nezečal pro Jiskru nejlépe.V 47.min.dostal druhou žlutou kartu Maher a následně byl vyloučen. V 57 min.dostal žlutou kartu za faul Martinovský. V 60.min.si před půlící čarou vybojoval míč Šiman, obhodil si posledního hráče domácích, který ho však srazil a následně byl taktéž vyloučen. Tak na červené,karty bylo vyrovnáno. V 61.min.zápasu opět Sládeček z hranice pokutového území krásným lobem přehodil domácího brankáře, ale míč skončil na brance. V 64.min.opět Sládeček unikl po levé straně, přihrál nabíhajícímu Turtákovi, ale jeho střelu z bezprostřední blízkosti domácí brankář vyrazil. V 70.min. střílel Sládeček levačkou, ale nad branku domácích. V 74.min .se opakovala situace,k dy opět Sládeček našel nabíhajícího Turtáka, ale jeho střelu opět brankář Vachůn vyrazil. V 78.min. vytřídal v útoku Sládečka Olah a v 85.min.vystřídal Šimana Koubek. Domácí se snažili o zkorigování výsledku,ale obrana Jiskry si výsledek zápasu pohlídala.

Z hráčů Jiskry výtečně zahráli Šiman, Houdek, Sládeček, Turták, ale je třeba pochválit celé mužstvo za předvedený výkon.
Sestava Jiskry Aš: Brož - Martinovský, Veleman, Černík, Čerňanský Mir. - Střeček, Houdek, Šiman, Maher - Sládeček,Turták. Střídali: Olah, Koubek,  trenér: Fiala Robert
 

Branky: Iterský Michal, Zajíček Jiří - Sládeček David 2, Houdek Aleš, Šiman Václav; Rozhodčí: Hányš Martin, Cvrk Miroslav, Tichota Martin; Delegát: Sedláček Jiří

Příští zápas v sobotu 1.9. od 10:30 v Aši na Střelnici
Soupeř: Baník Královské Poříčí