Jdi na obsah Jdi na menu
 


Spartak Chodov - TJ Jiskra Aš 2:1 (1:1)

22. 9. 2012

Sobota 22.9.2012 v Chodově

K dalšímu utkání krajského přeboru zajížděli fotbalisté Jiskry Aš do Chodova. Trenér mužstva Robert Fiala se musel obejít bez několika hráčů sestavy a to dlouhodobě zraněného Šimana, dále Matrinovského, Koubka, Totha, kteří jsou nemocní. Z pracovních povinností se omluvil Král a tak k zápasu odjíždělo jenom 12 hráčů. Domácí se od začátku zápasu snažili o vstřelení úvodní branky. Již ve 3 min. střela domácího hráče skončila na břevně Brože. V 7 min. vysunul nabíhajícího Mahera po pravé straně Čerňanský, ale jeho střela skončila vedle branky domácího brankáře Dutze. V 11 min. se dostal ke střele z levé strany pokutového území Houdek, jeho technická střela orazítkovala břevno branky domácích. V 15 min. domácí Kopecký střílel vedle branky Jiskry. V 16 min. se již výsledek zápasu měnil, když po střele domácího hráče tuto Brož vyrazil, ale nekrytý Bečvář míč dorazil do branky Brože - 1:0. Ve 20 min. zahrával TK domácí Vachník, jeho střelu však Brož vyrazil nad břevno. Ve 23 min. střílel opět Houdek, ale jeho střela skončila vedle branky Chodova. Ve 30 min. nahrál míč na hranici velkého vápna Sládeček Houdkovi a ten tvrdou střelou srovnal stav zápasu na 1:1. Od této chvíle měli hráči Jiskry více ze hry. Ve 32 min. vznikl závar před brankou domácích, ale hráčům Jiskry se nepodařilo míč protlačit do branky Chodova.
Druhý poločas začala hráči Jiskry aktivně. Již ve 47 min. prostrčil míč nabíhajícímu Turtákovi Maher, jeho střelu však brankář Chodova vyrazil na rohový kop, který zahrával Houdek, míč se odrazil ke Sládečkovi, který však střílel nad branku domácích. V 53 min.udělala obrana Jiskry chybu, kterou potrestal Vachník 2:1. V 56 min. střílel vedla branky domácích Maher. V 67 min. zahrával trestný kop Veleman, jeho střelu však domácí brankář vyrazil vedle branky. V 73 min. zahrával rohový kop Sládeček, ale Maher v pádu minul hlavou těsně domácí branku. V 75 min. šel sám Vachník na brankáře Jiskry Brože, ten jeho střelu však nohama zneškodnil. Jiskra se snažila o vyrovnání, ale to se jí do konce utkání nepodařilo a tak ztratila první 3 body. U Jiskry podal opět výborný výkon brankář Brož
 

Sestava Jiskry Aš: Brož - Petříček, Veleman, Střeček, Čerňanský Mir. - Bárta, Kohuťár, Maher, Houdek - Turták, Sládeček. Trenér:  Fiala.
 

Další utkání sehrají fotbalisté Jiskry Aš 29. září na stadionu Střelnice v 10:30 hod., kde přivítají mužstvo Staré Role.