Jdi na obsah Jdi na menu
 


Spartak Horní Slavkov - TJ Jiskra Aš 3:2 (3:1)

25. 5. 2013

Sobota 25.5.2013 v Horním Slavkově

Branky: Drobný Jiří, Němček Michal, Chmelík Martin - Sládeček David, Hančík Jozef; Rozhodčí: Cihlář Jan, Hodek Jakub, Hrnčál Jiří; Delegát: Zdvihal Josef; ČK: Studnička Jan - 0

K dalšímu utkání zajížděli fotbalisté Jiskry Aš do Horního Slavkova, kde chtěli potvrdit dobrý výsldek z minulého kola. Hráči Jiskry začali utkání velmi dobře. Již v 9. min. zápasu dostal do běhu míč Maher, domácí brankář Studnička zachytil tuto přihrávku před Maherem mimo pokutového území a obdržel červenou kartu. Trestný kop zahrával Sládeček a nedal nahradnímu brankáři šanci 0:1. Ve 14. min. to byl znovu Sládeček, ale jeho střela skončila na tyči domácího brankáře. Hráči Jiskry hráli od devété mininutě zápasu o jednoho hráče navíc. Místo toho, aby pokračovali ve výkonu, který předvedli v prvních 15 min., tak neuhlídali ve 22 min. domácího Drobného, který střelou z hranice pokutového území vyrovnal na 1:1. Ve 29. min. zápasu opět obrana Jiskry udělala chybu a domácí zvýšili vedení na 2:1. Ve 39. min. po centru domácích došlo na hranici velkého vápna k podklouznutí jak obránce Jiskry tak i brankáře Čerňanského a domácí zvýšili vedení na 3:1.
Do druhého poločasu nastoupili hráči Jiskry s odhodláním zápas otočit. Domácí hrozili zejména z brejkových situací, ale obrana Jiskry si vždy poradila. V 68. min. zápasu dostal kolmou přihrávku Hančík a snížil na 3:2. Hráči se snažili o vyrovnání. Trestný kop Sládečka z levé strany skončil těsně vedle domácí branky. Další příležitost ke srovnání skore zápasu měl Hančík, ale jeho hlavička skončila v náručí brankáře domácích. Poslední příležitost měl Sládeček, který opět z levé strany zahrával trestný kop, ale jeho střelu vytěsnil brankář domácích. Hráče Jiskry je třeba vyzdvihnout za výkon ve druhém poločase, kdy předvedli velmi dobrou hru.
 

Sestava: Čerňanský Jakub - Bárta,Čerňanský Mir., Čerňanský Jiří, Koubek -Houdek, Hančík, Kohuťár, Střeček - Maher, Sládeček. Střídali: Popelka za Střečka. Trenér: Petříček.
 

Záznam celého utkání můžete sledovat zde : http://fotbal.tvcom.cz/Zapas/Soutez-Krajsky-prebor---Karlovarsky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2012-2013/21012-Spartak-Horni-Slavkov-Jiskra-As.htm

Příští utkání hraje Jiskra v sobotu 1.6.2013 od 10:30 doma na Střelnici, proti vedoucímu týmu soutěže FK Hvězda Cheb.