Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - Baník Královské Poříčí 5:1 (3:0)

1. 9. 2012

Sobota 1.9.2012 v Aši na Střelnici

V dalším utkání krajského přeboru v kopané přivítali hráči Jiskry Aš na stadionu Střelnice hráče Baníku Královské Poříčí. Hráči Jiskry chtěli potvrdit dobrou formu, kdy zvítězili ve Františkových Lázních. Již ve 4 min .zápasu zahrávili hosté rohový kop, ale obrana Jiskry byla pozorná. V 7 min. zahrával z pravé strany Sládeček trestný kop, jeho centr našel hlavu Velemana, který však hlavičkoval vedle hostující branky. V 9 min. zápasu se již skore měnilo, když Šiman vysunul Sládečka a ten mezi nohy hostujícího brankáře Dvořáka vsítil první branku Jiskry - 1:0. Ve 13 min. zápasu předvedl individuální akci Sládeček a zvýšil vedení Jiskry na 2:0. Ve 20 min. to mohlo byt opět veselejší, když Veleman šel sám na brankáře Dvořáka, ale jeho lob neskončil v brance. Ve 28 min.se předvedl brankář Jiskry Brož, kdy vyrazil samostatný průnik hostí. O pár minut později centroval do pokutového území Šiman, ale Houdek mířil vedle branky hostů. Zhruba dvě minutky před koncem prvního poločasu pronikl do pokutového území hostí Sládeček, kde byl sražen hostujícím hráčem a následný pokutový kop sám proměnil a domácí Jiskra již vedla 3:0.

fotoakp.jpg

Do druhého poločasu nastupovali hráči Jiskry s odhodláním pokračovat v dobrém výkonu z prvního poločasu. Již v 50 min.unikl po pravé straně Maher, ale místo střely volil přihrávku na Sládečka, který byl v postavení mimo hru.V 52 min. zahrával rohový kop Houdek, ale hlavička Velemana skončila na břevně hostů. V 55 min. se dostali ke slovu hosté, ale střela hostujícího Moravce skončila na tyči brankáře Brože. V 64 min.zápasu našel Sládeček nabíhajícího Turtáka, který zvýšil vedení Jiskry na 4:1. V 65 min.měl velkou šanci Miroslav Čerňanský, ale jeho hlavička skončila vedle hostujícího brankáře Dvořáka. V 68 min.zůstal ležet na půlce zraněný Šiman, hlavní rozhodčí hru nepřerušil a hosté snížili na 4:1 .Zraněného Šimana vystřídal Kohuťár. V 76. min.se na hranici velkého vápna dostal k míči Sládeček a lobem vsítil branku na 5:1. V 82 min.měl velkou šanci Černík, ale jeho hlavička skončila na břevně hostující branky.

U Jiskry musíme pochválit brankáře Brože, střelce 4 branek Sládečka a za bojovný výkon celé mužstvo.

 

Branky: Sládeček David 4, Turták Michal - Krupička Tomáš

Rozhodčí: Hlavatý Josef, Hyčka Pavel, Vokoun Tomáš

Delegát: Strmistka Slavomír


Sestava Jiskry Aš: Brož - Král, Veleman, Černík, Čerňanský Mir.- Střeček, Houdek, Šiman, Turták - Sládeček, Maher. Střídali: Kohuťar, Martinovský, Koubek, trenér: Fiala Robert.

Fotografie z utkání jsou ke shlédnutí na našem FACEBOOKOVÉM profilu http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151387331104418.580817.296607864417&type=1

Díky tomuto zápasu si Jiskra připsala jíž 10. bod do tabulky ze 4 zápasů, což je výborná bilance a doufejme, že v ní naši muži budou pokračovat.

 

V dalším utkání zajíždí Jiskra příští týden v sobotu 8.9. 2012 do Vintířova, kde se od 17.00 utká s tamním Baníkem.