Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - FK Ostrov 0:5 (0:1)

10. 11. 2012

Sobota 10.11.2012 v Aši na Střelnici

V dalším utkání přeboru karlovarského kraje přivítali hráči Jiskry Aš na stadionu Střelnice družstvo z Ostrova. Hráči Jiskry chtěli odčinit špatný výkon z předešlého zápasu v Chebu, což se jim však nepodařilo. Jiskra začala utkání dobře. Ve 3 min. zápasu udělal při rozehrávce hostující brankář chybu, ale Bárta tuto šancu nevyužil. V 8 min. zápasu zahrával trestný kop Veleman, jeho střelu vyrazil hostující brankář. Hosté se také osmělili a začali podnikat nebezpečné protiútoky. V 18 min. střílel hostující Kobera vedle branky Brože. Další šanci hostujícího Duška vykopl brankář Jiskry Brož. Ve 32 min. se již skóre zápasu měnilo v neprospěch Jiskry, když se po chybě domácí obrany hosté se ujali vedení 0:1.
Do druhého poločasu nastoupili hráči Jiskry s odhodláním vyrovnat stav zápasu, což se jim však nepodařilo. V 50.min. centroval Čerňanský Mir., ale jeho centr minul Maher. V 53.min. po centru z pravé strany zvýšil hostující Novotný na 0:2. To však ještě nebylo ze strany hostí všechno. V 67min. zvýšil vedení hostů na 0:3 Tolar. V 69 min. dostal pas hostující Kobera, obrana domácích nestačila a bylo to 0:4. Jiskra se snažila o zkorigování nepříznivého výsledku. V 73 min. chytil střelu Kohuťára brankář hostí a když se nepodařilo v 80 min. Velemanovi a v 82 a v 85 min. Houdkovi dostat míč do branky hostí, tak přišel zákonitý trest, kdy po nedorozumění obrany domácích z brankářem Brožem zvýšili hosté v 90 min. na 0:5.
Hráče domácích lze pochválit za bojovnost a nasazení jenom za 1 poločas, ve druhém na mladé a výborně fyzicky připravené mužstvo Ostrova již nestačili.
 

Sestava Jiskry Aš: Brož - Martinovský, Veleman, Střeček, Petříček - Čerňanský Mir., Bárta, Houdek, Král - Maher, Turták. Střídali: Čerňanská Jiří, Kohuťár, trenér Fiala.

Poslední útkání na domácím hřišti na Střelnici sehrají hráči Jiskry dne 24.listopadu,kdy přivítají v odloženém zápase mužstvo Spartak Horní Slavkov.