Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - Spartak Horní Slavkov 0:1 (0:1)

24. 11. 2012

Sobota 24.11.2012 v Aši na Střelnici

V posledním utkání podzimní části přivítali fotbalisté Jiskry Aš na stadionu Střelnice družstvo z Horního Slavkova.T renér Jiskry se musel před zápasem vypořádat z marodkou družstva a se zraněním hráčů základní sestavy a proto do utkání nastoupili hráči dorostu a to Šeffl a Dorotovič David. Utkání nezačalo pro hráče Jiskry tak jak si předtavovali. Již v 5 min. zápasu šli hosté do vedení, když první střelu brankář Jiskry Brož vyrazil, druhou střelu hostů vykopl z prázné branky Čerňanský Jiří, ale třetí střela hostujícího Drobného skončila v brance Jiskry 0:1. V 18. min. zahrával rohový kop Houdek, ale hlavička Velemana skončila těsně nad brankou hostí. Ve 26 min. zápasu byl vyloučen Veleman a ve 40 min. po druhé žluté kartě Kohuťár a tak Jiskra dohrávala zbytek utkání v 8 lidech. Hosté se snažili o vstřelení 2 branky, ale vynikající Brož v brance domácích všechny jejich pokusy zlikvidoval.
Do druhého poločasu se snažila Jiskra alespoň o vyrovnání. To se mohlo podařit mladému Dorotovičovi, ale jeho střelu brankář hostí vyrazil a protože si již Jiskra další brankové šance nevytvořila, tak si hosté jednobrankonkovou výhru pohlídali. U Jiskry svým výkonem překvapili oba dorostenci, zejména Dorotovič a skvělý výkon brankáře Brože.

Sestava Jiskry Aš: Brož - Martinovský, Čerňanský Jiří, Veleman, Petříček -Houdek, Šeffl, Kohuťár, Dorotovič - Turták,Maher.  Trenér: Fiala Robert.

Oddíl kopané děkuje všem fotbalovým příznivcům za podporu v podzimní části krajského přeboru a těší se se všemi na jarní část soutěže i když závěr podzimu po výtečném začátku nevyšel podle představ oddílu.