Jdi na obsah Jdi na menu
 


FK SMB Bochov - TJ Jiskra Aš 2:3 (1:2)

3. 11. 2013

Neděle 3.11.2013 v Bochově

Branky: Kohuťár 2x, Sládeček

V předposledním podzimním utkání 1.A třídy zajížděli hráči Jiskry Aš na hřišti FK SMB Bochov. Jiskra konečně zabrala a po dobrém výkonu vyhrála 3:2. První branku vsítil již v 5. min. zápasu po trestném kopu, který rozehrával Martin Pilař Míša Kohuťár - 0:1. Ve 30. min.zápasu to byl opět Kohuťár, který se nejlépe zorientoval v pokutovém území a zvýšil na 2:0 pro Jiskru Aš. Domácí ještě do konce první půle snížili po rohovém kopu na 2:1.
Po poločase se Jiskra snažila o zvýšení svého náskoku. V 60. min. zahrál domácí hráč rukou v pokutovém území, nařízenou penaltu však Sládeček neproměnil. To si vynahradil o 5. min. později, když z tresného kopu překonal domácího brankáře Krejčího. Od této chvíle hráči Jiskry nevyužili některé další vyložené situace, které své šance neproměnili Jarausch a Turták. Domácí snížili opět po standartní situaci na 3:2. Do konce zápasu si hráči Jiskry Aš výsledek pohlídali a  poprvé tak zvítězili na hřišti soupeře. Vynikající výkon podal zejména v prvním poločase brankář Brož.
Sestava: Brož - Smáha, Koubek, Jarausch, Pilař Martin -Žíla, Kohuťár, Draksl, Střeček -  Turták, Sládeček. Střídali: Hančík, Pilař Michael, Strouhal.  Trenér: Smaha Jaroslav
 

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v neděli 10.11.2013 ve 14:00 doma na Střelnici proti týmu TJ Sokol Lipová.