Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Sokol Lipová - TJ Jiskra Aš 1:4 (1:1)

7. 6. 2014

Sobota 7.6.2014 v Lipové

Sestava: Lauko - Maher, Smaha R., Turták, Potůček - Houdek L., Střeček, Kohuťar, Houdek A. - Bado, Svoboda.  Střídali: Bránický a Švec. Trenér: Smaha J.  

Branky: vlastní - Svoboda Vlastimil 2, Bado Robert, Maher Petr; Rozhodčí: Henych Karel, Štěřík Filip, Šmat David; Delegát: Rajtmajer Jan

Za velkého horka zajížděla ašská Jiskra na hřiště Sokolu Lipová k přímému souboji o záchranu v 1.A třídě. Jiskra od začátku držela míč, kombinovala a vytvářela si šance. Ty největší neproměnil v 5. i 15.min. Lukáš Houdek. Pak ale již po krásném prostrčení míče za obranu nezaváhal Svoboda, který obešel i brankáře - 1:0. Domácí hrozili jen z občasných protiútoků. Po jednom z nich si však střílený centr srazil do vlastní branky Turták. Za stavu 1:1 se šlo do kabin. Po přestávce strhl vedení Jiskry na svou stranu opět Svoboda, který prostřelil brankáře 2:1. Domácí se pak zlobili na rozhočího, po jejich střele do břevna se míč, dle jejich názoru, odrazil za brankovou čáru. Hrálo se však dál. Na druhé straně byl v pokutovém území sražen pronikající Svoboda a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Maher 3:1. Další branku přidal Bado který z těžkého úhlu, téměř z brankové čáry obloučkem překonal domácího brankaře 4:1. Další gól po spolupráci Svobody s Maherem nebyl uznán pro ofsajd a tak Jiskra veze domů důležité 3 body. V tabulce svého soupeře přeskočila a je velmi blízko k záchraně.       

Poslední utkání sehraje "A" mužstvo v neděli 15.6.2014 v 15:00 doma na Střelnici proti týmu TJ Sokol Chyše.