Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - FK Baník Vintířov 4:4 (1:2) na penalty 2:4

30. 5. 2015

Sobota 30.5.2015 v Aši na Střelnici,

Jiskra Aš hostila v souboji 24. kola I. A třídy na svém hřišti Baník Vintířov. Vintířov v utkání vedl dvakrát o dvě branky, ale nakonec si domů odváží "pouze" dva body za výhru po penaltovém rozstřelu.

Utkání začalo lépe pro hostující celek z Vintířova. V 10. minutě se zásluhou Bečváře totiž ujal vedení a za dalších deset minut hry už vedl 2:0. To když se trefil Kavur. Aši se podařilo do konce prvního dějství ještě zkorigovat skóre díky Aleši Houdkovi. Do šaten tak šel hostující tým s jednobrankovým náskokem. S jednobrankovým náskokem, o který přišel. V 60. minutě se totiž trefil Lukáš Houdek a bylo srovnáno. Víntířov se ale nepoložil a opět dvakrát udeřil. Nejdříve se prosadil podruhé v zápase Kavur a po něm Jonáš. Vintířov tak vedl o dvě branky, podobně jako v první polovině utkání. A úplně stejně o náskok přišel. Jiskra totiž zásluhou Svobody a Kubince srovnala brankový účet zápasu a poslala tak klání obou celků do penaltového rostřelu, ve kterém byl šťastnější hostující celek, který tak zvítězil 5:4.

Ohlasy k zápasu

Jaroslav Smáha: Trošičku jsme zaspali začátek. Vintířov hrál jednoduše nakopávanými míči dopředu a tím nás brejkoval. Vyšlo jim to víckrát, ale my jsme měli štěstí. Pomohlo nám, že jsme snížili na 2:1 do konce poločasu. V druhé půlce jsme hráli více po zemi a hráli jsme famózně. Klobouk dolů, že jsme dvakrát dotáhli dvoubrankové manko. Musím upřímně gratulovat soupeři. Dal čtyři branky venku a to je pro každé mužstvo dobré. Jen škoda, že to dal u nás.
Josef Ševc: Jeli jsme tam se slátanou sestavou. Na druhou stranu jsme dvakrát vedli o dvě branky a měli jsme vyhrát v základní hrací době, což se nám nepodařilo. Mohli jsme dát z brejku klidně pět branek, takže dvě branky jsou pro nás málo.

Branky: Svoboda Vlastimil, Houdek Lukáš, Houdek Aleš, Kubinec Dominik - Kavur Marek 2, Jonáš Miroslav, Bečvář Radek

TJ Jiskra Aš: T. Stropek - M. Pilař (74. J. Novák) , V. Rádl , M. Střeček (65. J. Jarousch) , M. Turták - M. Bořil (47. P. Jančok) , M. Kohuťár , J. Zemanovič (46. L. Houdek) , A. Houdek - V. Svoboda , D. Kubinec

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v neděli 7.5.2014 od 15:00 na hřišti vedoucího týmu soutěže Spartaku Chodov.

Videosestřih z tohoto utkání najdete zde: https://www.youtube.com/watch?v=KlqGZ5kxkLo