Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - FK SMB Bochov 3:5 (1:3)

27. 9. 2014

Sobota 27.9.2014 v Aši na Střelnici

Jiskra začala jako vedoucí tým tabulky vlažně a opět jako první inkasovala. Již v 7. min. hosté unikli po pravém křídle a ujali se vedení. Bochov i nadále dobře kombinoval a kontroloval hru. Domácím se nedařilo prosadit a hosté hrozili z velmi rychlých brejků. Vyrovnání měl na noze Střeček, po úniku Svobody dostal míč přímo na nohu před odkrytou branku, bohužel přestřelil. A tak udeřilo na druhé straně. Hosté během 36-38min. dvakrát překonali obranu Jiskry a rázem byl stav 0:3. Do poločasu stačil Houdek z přímého kopu vykřesat naději. Do druhé půle přišla Jiskra s o poznáním lepším pohybem, střídající hráči začali hostům dělat velké problémy. Velkou šanci spálil Novák, v několika dalších závarech chyběl jen kousek. Prosadil se až Houdek, který svou další střelou z přímého kopu snížil na 2:3. Jiskra poté svého soupeře drtivě svírala, hrálo se pouze na jednu branku a gól visel ve vzduchu. V době největšího tlaku však hosté odkopli míč za půlku, za kterým vyběhl zcela osamocený útočník. Brankář Hrabčák vyběhl až autové čáře, míč však nezískal, ten putoval před prázdnou bránu, do které ho uklidil další hráč Bochova 2:4. Při jeho stíhání se bohužel zranil R. Smaha, kterého odvezla sanitka přímo do nemocnice a min. podz. část pro něho skončila. Jiskra se však nevzdala a po vyloučení hostujícího hráče vsadila vše do útoku. Bohužel do zcela odkryté obrany opět inkasovala 2:5. I poté však domácí bojovali, agilní Potůček znovu vykřesal naději a snížil na 3:5. Přes veškerou snahu se však skore již nezměnilo. Domácí i přes nepovedený výsledek do poslední chvíle bojovali a za obrovské nasazení si zaslouží uznání.    

Branky: Houdek Lukáš 2, Potůček Jan - Podskoč Jindřich 2, Brančík Štefan, Pacinda Kamil, Černý Václav; Rozhodčí: Hrnčál Jiří, Balhar Ivan, Sieber Josef; Delegát: Rajtmajer Jan; ČK: 0 - Bláha Jiří

Sestava: Hrabčák - Potůček, Turták, Smaha R., Pilař - Jarausch, Houdek L., Střeček, Lauko - Svoboda, Kohuťar. Střídali: Hančík, Novák, Kubinec, Glaser a Skwierawski. 

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v sobotu 4.10.2014 od 16:00 na hřišti Olympie Hroznětín.