Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Rozvoj Trstěnice - TJ Jiskra Aš 2:4 (2:3)

21. 9. 2014

Neděle 21.9.2014 v Trstěnicích

Jiskra zavítala na hřiště nováčka soutěže a ještě nedávno divizního týmu do Trstěnic. Ve vyrovnaném utkání hráli obě mužstva lépe dopředu. První velkou šanci měl Svoboda, který zachytil špatnou rozehrávku brankaře, sám však neuspěl. Stejně se vedlo i domácím, kteří dělali obraně Jiskry problémy při centrovaných míčích. První svou větší šanci však domácí proměnili a šli do vedení. Jiskra přidala a začala být nebezpečná. Po krásném pasu vyrovnal v 16. min. Vlasta Svoboda. O několik minut později se uvolnil na vápně krásně Houdek, našel volného Jarausche a ten strhl vedení na naši stranu 1:2. V 35. min. faulovala domácí obrana Nováka, nařízenou penaltu proměnil Svoboda. Domácí ovšem ještě do poločasu krásnou střelou zpoza šestnácky utkání zdramatizovali 2:3. Ve druhém poločase domácí stupňovali svůj tlak, Jiskra přežila několik ošemetných situací. V závěru nervózního utkání definitivně potvrdil vítězství Jiskry v 80.min.střídající Kubinec, který dal uklidňující gól po několika sekundách svého pobytu na hřišti.  

Branky: Svoboda 2x, Jarausch

Sestava: Stropek - Maher, Turták, Smaha R., Pilař - Jarausch, Houdek L., Střeček, Lauko - Svoboda, Novák. Střídali: Hančík, Kohuťar, Rádl, Kubinec a Glaser.   

Příští utkání sehraje "A" mužstvo doma v Aši na Střelnici, v sobotu 27.9.2014 od 16:30 hostíme na Střelnici  tým  FK SMB Bochov.