Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vydařený podzim mladších přípravek

19. 12. 2016

Mladší přípravka  fotbalového oddílu Jiskry Aš potvrzuje i v nové fotbalové sezoně ročníku 2016/17 velmi dobré výsledky.Svojí podzimním sezonu zahájila týdením fotbalovým soustředěním na Rábí v hotelu Atawa.Soustředění ze zúčastnilo i několik hráčů starší přípravky.Během soustředění sehrála starší i mladší přípravka dva turnaje. V Žichovicích na turnaji kterého se zúčastnili mužstva FC Písek A a B,Slivenec Praha,
Jiskra Aš A a B,obsadili druhé a třetí místo.Na druhém turnaji v Horažďovicích za účasti Jiskry Aš, Slivenec Praha, Strakonice a pořádajících Horažďovic obsadili první místo. Soustředění splnilo předpoklady trenerů pro přípravu na nový ročník Krajského přeboru Karlovarského kraje.Mladší přípravka  po podzimní části přeboru je na prvém místě s šesti bodovým náskokem před Baníkem Sokolov a Loko/FC Karlovy Vary.V této části mužstvo vyhrálo všechny svoje zápasy.V tabulce střelců vede Filip Šimovič,který dal celkem 76 branek,na druhém místě je Lukáš Hradský se 73 brankami.I další hráči si vedli úspěšně.
Mladší přípravka má ještě jedno mužstvo které hraje okresní přebor Chebského okresu,i zde si vede dobře,když je na druhém místě.

Po ukončení sezony začala zimní příprava,kdy se jednotlivá mužstva zúčastňuji halových turnajů.
Mladší přípravka ročníku 2010 se zúčastnila turnaje v Chebu. Turnaj pořádala Hvězda Cheb a naši mladí hráči obsadili 6 místo z osmi účastníků. Zde nastoupili děti které hráli úplně poprvé soutěžní zápas a kdy hráli velice bojovně.
Na dalším turnaji,který rovněž pořádala Hvězda Cheb hrálo B mužstvo mladší přípravky ročníku 2008 doplněny několika hráči ročníku 2009. Na tomto turnaji obsadili 8 místo s deseti účastníků.
Ročník 2008 družstvo A se zúčastnilo turnaje v Rokycanech. Turnaj za účasti 16 mužstev, která byla rozdělena do dvou skupin, hrála mladší přípravka ve skupině B s těmito výsledky:
Jiskra Aš - FC Kohouti Rokycany 08  2:0
                    - FC Kohouti Rokycany 09 13:1
                    - TJ Drozdov                              14:1
                    - Senco Doubravka Plzeň     3:1
                    - Košutka Plzeň                         9:3
                    - FC Viktoria Plzeň                   3:3  
Jiskra obsadila druhé místo s horším skorem za Viktorkou Plzeň a zajistila si postup do lednového finálového turnaje, který se uskuteční v Rokycanech.

Děkujeme všem hráčům a rodičům za přístup k treninkům, zápasům a turnajům.Přejeme všechno nejlepší a mnoho osobních a sportovních úspěchů v novém roce 2017. Trenéři mladší přípravky.