Jdi na obsah Jdi na menu
 


FK Ostrov "B" - TJ Jiskra Aš 4:4 (3:1) na pen. 3:4

8. 10. 2016

Sobota 8.10.2016 v Květnové

V dalším venkovním zápase zajížděla Jiskra do Květnové, kde hrají v době rekonstrukce kabin svá domácí utkání hráči FK Ostrov. Domácí rezerva divizního celku byla vedoucímu týmu tabulky vyrovnaným soupeřem. Jiskra se sice hned v 5.min. ujala vedení Kubincem, na druhé straně však odpověděli Wolf s Koberou a v poslední minutě první půle dokonal obrat domácích znovu Wolf.  Jiskra pak ve druhé půli přidala a zmáčkla domácí, z tlaku pak vytěžila vlastní gól, který si vstřelil domácí Klaus. Ostrov však po brance Ahselma šel znovu do dvoubrankového vedení. Jiskra se však nevzdala a čtvrthodinku před koncem v rozmezí dvou minut Kubinec a Hančík dokázali srovnat skóre na 4:4. V následujícím penaltovém rozstřelu pak měli více štěstí hosté a vezou domů cenné dva body. 

Branky: 16. Wolf Tomáš, 20. Kobera Michal, 45. Wolf Tomáš, 70. Ahselm Dominik - 5. Kubinec Dominik, 52. Klaus Petr (vl.), 72. Kubinec Dominik, 74. Hančík Jozef

Rozhodčí: Chrástecký František - Tůmová Michaela, Nehasil Lukáš. Delegát: Janoušek Ladislav.

Jiskra Aš: Hrabčák - Turták, Střeček (Manda), Koubek, Kohuťár - Vojík, Zemanovič, Hančík, Jarausch - Maher, Kubinec.  Trenér Pavel Toth

Ostrov: Süttö - Blažej (Novák), Kunz, Vrba, Kobera (Peter) - Vlasák, Wolf, Ahselm, Horvát - Klaus, Koudelka (Lemák). Trenér Wolf Petr.

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v sobotu 15.10.2016 již v 16:00 doma na Střelnici, když hostí mužstvo Olympie Hroznětín.