Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - TJ Olympie Hroznětín 3:3 (0:2) na pen. 4:5

15. 10. 2016

Sobota 15.10.2016 v Aši na Střelnici

V 10.kole krajské 1.A třídy zavítal do Aše celek Olympie Hroznětín a na hřišti bylo k vidění velice zajímavé utkání. Hosté začali odvážně a hned ve 3.min. po zaváhání domácí obraně utekl Koch a otevřel skóre - 0:1. Podobně se do otevřené obrany řítili hosté v první půli hned několikrát, zatímco domácí se  k ohrožení branky dostávali jen těžko. A těsně před přestávkou po další chybě obrany zvyšoval Koch už na 0:2. Do druhé půle Jiskra vlétla a hned po minutě brankou Kohuťára snížila na 1:2. Domácí tlak však zchladil v 52. min. Hůrka, který vrátil hostům dvoubrankové vedení 1:3. Kolem 55.min. měl pak velké šance Hančík, který dvakrát po sobě orazítkoval jen spojnici tyče a břevna. Tyč trefil poté i Kubinec, stejně jako na druhé straně hosté. Jinak dnes velmi dobře hrajícím hostům začali ubývat síly a Jiskra svůj tlak ještě stupňovala. Výsledkem bylo snížení Kubince a 7. min. před koncem i vyrovnání Hančíka. Rozhodnutí měl pak na hlavě Maher, který však mířil vedle, hosty pak ještě jednou zachránilo břevno. V následujícím penaltovém rozstřelu byli hosté 100%  a získali druhý bod. Za domácí neproměnil penaltu Maher.

Branky: 46. Kohuťár Michal, 80. Kubinec Dominik, 83. Hančík Jozef - 3. Koch Tomáš, 44. Koch Tomáš, 52. Hůrka Erik

Rozhodčí: Bušek Josef - Hrnčál Jiří, Coufal Jaroslav. Delegát: Štěrba Václav.

Jiskra Aš: Hrabčák - Maher, Turták, Houdek, Rádl - Kohuťár (Koubek), Zemanovič (Vojík), Šiler, Jarausch - Hančík, Kubinec.  Trenér Pavel Toth

Hroznětín: Rams - Kodajek, Ondráček D., Michlík, Hořt - Zburník, Vodrážka, Koch, Klas (Hůrka) - Šuba (Eret), Ondráček L. (Tamáš).

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v neděli 23.10.2016 v 15:00 v Březové.