Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Sokol Lipová - TJ Jiskra Aš 0:2 (0:1)

25. 9. 2016

Neděle 25.9.2016 v Lipové

V dalším kole 1.A třídy zajížděla Jiskra na hřiště Sokola Lipová. V prvním poločase Jiskra po většinu času kontrolovala hru, nepouštěla domácí do větších příležitostí, ale sama se nedokázala prosadit. Až ve 41. min. Turták umístěnou střelou zařídil Jiskře vedení. Ve druhém poločase domácí trochu otevřeli hru, všechny náznaky nebezpečí ale obrana Jiskry zlikvidovala. Naopak do šancí se dostávali hosté. Šance měli Kubinec i Turták, Hančík nastřelil břevno, definitivně rozhodnout se ale podařilo až hlavou Kubincovi, který se krásně položil do centru Houdka. Kubinec pak v samém závěru šel z půlky hřiště na branku, zbavil se obránce i brankáře, v poslední moment však promáchl a míč neskončil v prázdné brance. Jiskra i přesto zaslouženě zvítězila a odvezla z Lipové všechny tři body.

Branky: 41. Turták Michal, 85. Kubinec Dominik

Rozhodčí: Hányš Martin - Godža Ladislav, Cvrk Miroslav. Delegát: Novotný Josef.

Jiskra Aš: Hrabčák - Pilař (Rádl), Maher, Šiler, Koubek - Turták, Zemanovič, Hančík, Jarausch (Houdek) - Manda (Střeček), Kubinec.  Trenér Pavel Toth

Lipová: Molnár - Setnička, Uhlík (Žahourek), Mezera, Bílek - Musil, Maryška, Čížek, Luňák - Glazer, Slovák. Trenér Rada Jindřich.

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v sobotu 1.10.2016 již v 16:00 doma na Střelnici, když hostí v souboji prvních dvou týmů tabulky mužstvo FK Baník Vintířov.