Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ EP Merklín - TJ Jiskra Aš 2:3 (1:2)

21. 8. 2016

Neděle 26.8.2015 v Merklíně

V prvním venkovním zápase nového ročníku přijela Jiskra na hřiště EP Merklín. Domácí na úzkém a kratším hřišti začali velmi zostra, hosté však nezůstávali pozadu a hra se rychle přelévala mezi oběma brankami. Jako první udeřili domácí, po úniku a centru z pravého křídla otevřel skore ve 25.min. Barth. Ve 30.min. pronikl do vápna Kubinec a byl faulován. Následnou penaltu ovšem Turták neproměnil. Při zákroku se ovšem zranil domácí brankář Dobeš a musel být vystřídán. Jeho nástupce pak hned z rohu po hlavičce Kubince inkasoval 1:1. Ještě do přestávky své penaltové zaváhání odčinil Turták a poslal Jiskru do vedení 1:2. Ve druhé půlce domácí stupňovali svojí nátlakovou hru, hrálo se ve vysokém tempu. Tlak Merklína pak po několika šancích zužitkoval k vyrovnání Sýkora. Ale ani Jiskra nezůstávala pozadu. Sám šel na branku Zemanovič, později i Májik. Po faulu na Májika rozhodl o vítězství hostů přesnou střelou Zemanovič. Přes některé další velké šance na obou stranách se však již skore nezměnilo a Jiskra veze domů všechny tři body.

Branky: 25. Barth Michal, 68. Sýkora Milan - 33. Kubinec Dominik, 40. Turták Michal, 77. Zemanovič Jan

Rozhodčí: Fiala Petr - Pachtová Michaela, Hányš Martin. Delegát: Bubanec Miroslav.

Jiskra Aš: Hrabčák - Turták, Šiler, Střeček, Pilař - Vojík, Zemanovič, Kohuťár. Rádl - Hančík (Májik), Kubinec.  Trenér Pavel Toth

EP Merklín: Dobeš (Wöllner) - Chomát (Petrik), Hladík F., Horák, Hladík P. - Vodrážka, Veselý, Denčev (Vedlich), Barth (Neč) - Fárek, Sýkora. Trenér Vlčko Milan.

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v sobotu 27.8.2015 v 17:00 doma na Střelnici, když hostí tým Baník Habartov.