Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš/Hazlov - TJ KSNP Sedlec 0:14 (0:8)

6. 5. 2017

Sobota 06.05.2017 v Aši na Střelnici

 

Branky: 4. Kosec Dominik, 8. Diro Daniel, 16. Polák Radek, 20. Podhorský Zdeněk, 21. Polák Radek, 23. Podhorský Zdeněk, 31. Kosec Dominik, 33. Polák Radek, 41. Podhorský Zdeněk, 45. Podhorský Zdeněk, 51. Kosec Dominik, 53. Polák Radek, 54. Diro Daniel, 61. Rudyk Valentyn 

 

Zatím celou sezónu trápící se starší žáci z naší tělovýchovné jednoty přivítali na Střelnici tým Sedlece a každý tušil, že jednoduché utkání to nebude. Sestava domácích navíc nastoupila značně zdecimovaná a omlazená - jen pro zajímavost : Za hosty jako nejmladší hráč nastoupil k utkání jeden jediný borec ročníku 2004, za Jiskru nastoupilo takovýchto borců hned 6 v čele s brankářem a dokonce ještě 2 hráči o rok mladší. A kdo někdy sledoval, či hrál jakýkoli mládežnický sport, tak ví, jak velký rozdíl dělá v takové kategorii jeden rok, natož téměř 2. Výsledku se tudíž není moc co divit.

I přes to všechno se dá najít hned několik pozitiv. Zápas jako takový je pro nás a hlavně pro naše mladé hráče velmi důležitý vzhledem k získávání zkušeností, seznamování se s rychlejším, silovějším a takticky vyspělejším fotbalem. Další a možná ještě potěšující pozitivum byl fakt, že hráči celý zápas bojovali, bojovali a bojovali i když všichni vědí, jak těžko se hledá motivace a chuť za podobných stavů jako je 0:8, 0:11, 0:14. 

Mimořádnou pochvalu zaslouží špičkový výkon pomezních rozhodčích - Trenérů mladších žáků Kopeckého s Petříčkem.

 

Rozhodčí: Buzna Miroslav

Jiskra Aš: Kopecký, Židov, Burda, Marklová, Masár, Baláž, Smrčka, Šivák, Pýcha, Kobzar, Weiszdorn, Sivák, Vaněček, Heřmanský, Šibal.

Sedlec: Kumpera, Pelčák, Gregor, Macek, Ziegler, Chyla, Rudyk, Beneš, Podhorský, Kosec, Diro, Ferko, Polák, Hrebák

 

Příští utkání sehrají st. žáci ve středu 17.5.2016 od 16:30 v Horním Slavkově