Jdi na obsah Jdi na menu
 


FK Ostrov "B" - TJ Jiskra Aš 0:3 (0:1)

12. 5. 2018

Sobota 12.5.2018 v Květnové

V dalším kole krajské 1.A třídy zajížděla Jiskra na hřiště rezervy FK Ostrov do Květnové. Obě mužstva měla před zápasem stejně bodů a potřebovala nutně další v boji o záchranu. Domácí byli lepší v poli, dobře kombinovali a rychlonozí útočníci dělali obraně Jiskry potíže. Dva nepřehledné závary pak vyřešil brankář Vojík. Největší šanci měl však hostující Skwierawski, který šel sám na domácího brankáře, ale neproměnil. Další šanci měla Jiskra po kombinaci Skwierawského s Pilařem, ale skóre otevřel hlavou až těsně před půlkou Wiesenganger. Ve druhém půlce domácí ještě přidali, ale pozorná obrana Jiskry je do šancí nepouštěla. V 61. min. pak z brejku postupoval na branku sám Wiesenganger, brankář vyběhl a ukopl mu míč jen k volnému Jarauschovi. Ten ca z 35m trefil prázdnou branku a zvýšil na 0:2. v 66.min. pak Skwierwski krásnou střelou trefil jen břevno a o tři minuty později ke své smůle vše zopakoval. Jiskra pak odolávala tlaku domácích. V 87.min. vyslal dopředu křížným pasem Vojík Dandáše, ten se uvolnil a předložil míč nabíhajícímu Pilařovi. Ten se sám již nemýlil a definitivně rozhodl utkání.   

Branky: 43. Wiesenganger Jan, 61. Jarausch Jakub, 87. Pilař Martin

Rozhodčí: Hrnčál Jiří - Furiš Adam, Vokoun Tomáš. Delegát: Tomášek Miroslav.

Jiskra Aš: Vojík M. - Turták, Draksl, Pilař, Vojík T. - Šiler, Brož (Dandáš), Sekáč, Skwierawski - Jarausch, Wiesenganger.

Ostrov: Šipek - Chomát (Groh), Lemák (Horvát), Toth, Novotný - Vlasák, Filák, Matoušek, Zeronik - Tomáň, Wolf.

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v sobotu 19.5.2018 od 17:00 na domácím hřišti na Střelnici kde bude hostit TJ EP Merklín.