Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Baník Habartov - TJ Jiskra Aš 3:0 (1:0)

14. 4. 2018

Sobota 14.4.2018 v Bukovanech

V dalším kole krajské 1.A třídy zajížděla Jiskra do Bukovan, kde z důvodu rekonstrukce hrací plochy hraje své domácí utkání celek Baníku Habartov. Hřiště však bylo ve velmi špatném stavu, nebyl zde snad ani kousek rovné plochy a míče nekontrolovaně odskakovali všem hráčům. Hned v úvodu na to doplatil brankář Bubla, který netrefil přesně odskakující míč a domácí se dostali lacino do vedení. To bylo v první půli z jejich strany vše. Jiskra byla jasně lepším týmem, domácí přehrávala a dočkala se i šancí. Po Jarošově střele si Šiler obhodil ve vápně obránce a sám před brankou přestřelil. Po trestném kopu Dandáše brankář Habartova jen vyrazil míč před Šilera, který bohužel trefil jen boční síť. Střela Dandáše jen těsně minula levou tyč. Poločas pak zakončil Brož, který hlavou trefil jen břevno. Ve druhé půli se domácí zlepšili a srovnali hru. Na hřišti probíhal boj bez větších šancí. Terén jakoukoliv kombinaci znemožňoval. V 70min. netrefilo odskakující míč hned několik hráčů Jiskry, domácí odcentrovali a Houdek hlavou rozhodl. Marnou snahu Jiskry s výsledkem ještě něco udělat uťal v poslední minutě Tamajka. Po brejku do otevřené obrany Bubla ještě střelu domácích vyrazil, po dorážce však inkasoval třetí branku.  

Branky: 4. Tamajka Lukáš, 70. Houdek Daniel, 89. Tamajka Lukáš

Rozhodčí: Ďugel Pavol - Špaček Roman, Ďugel Pavol. Delegát: Štěrba Václav.

Jiskra Aš: Bubla - Jaroš (Tefr), Toth (Skwierawski), Vojík, Wiesenganger - Jarausch (Sčasný), Šiler, Brož, Sekáč - Dandáš (Smáha), Pilař.

Habartov: Hanker - Janík, Straka (Formánek), Tamajka L., Tancl - Beránek, Mašek (Tamajka T.), Richter, Houdek (Valenta) - Bartoš (Bufka), Horvát.

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v sobotu 21.4.2018 od 17:00 na domácím hřišti na Střelnici kde bude hostit FK Nová Role.