Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Baník Vintířov - TJ Jiskra Aš 6:4 (4:2)

31. 3. 2018

Sobota 31.3.2018 ve Vintířově

V dalším kole jarní poloviny krajské 1.A třídy zajížděla Jiskra na hřiště Baníku Vintířov, kde se jí v minulých letech zrovna nedařilo. A i tentokrát viděli diváci přestřelku. Domácí vstoupili do utkání aktivně a velmi důrazně. Jiskra přežila úvodní tlak a poté si vytvořila velkou šanci, když po pasu Draksla zakončoval osamocený Toth. Nedal a za domácí z protiútoku otevřel skore Galajda. Domácí pak byli lepší ale udeřilo na druhé straně. Tentokrát se Toth již nemýlil a vyrovnal na 1:1. Jiskra pak zlepšila hru a byla lepší, neproměnila dvě jasné šance a pykala. Domácí rychle za sebou odskočili na 3:1. Hned vzápětí krásnou ranou snížil Pilař a Jiskra byla opět ve hře. Místo vyrovnání však do poločasu ještě jednou inkasovala. Ve druhé půli se pak naši hráči snažili vyrovnat, ve chvílích, kdy kontrolovali hru, se však nevyvarovali chyb v obraně. Nejprve zaváhal Duba a musel faulovat. Nařízenou penaltu proměnil Rosengerg -5:2. Jiskra ještě přidala, po dalších šancích snížil Jarausch a hosté se hnali za kontaktním gólem. Bohužel nechali volného Lembachera a ten opět trestal. To už se hrálo pouze na domácí branku, opět snížil Jarausch. Další šance Totha i Wiesengangera zůstali nevyužité a Jiskra podlehla 6:4. 

Branky: 9. Galajda Ondřej, 34. Lembacher Filip, 36. Šimek Zdeněk, 42. Juhár David, 58. Rosenberg Jakub, 76. Lembacher Filip - 21. Toth Dominik, 37. Pilař Martin, 68. Jarausch Jakub, 81. Jarausch Jakub

Rozhodčí: Řáda Josef - Balhar Ivan, Svoboda Lukáš. Delegát: Rajtmajer Jan.

Jiskra Aš: Duba - Jaroš (Kohuťár), Draksl, Vojík, Turták - Skwierawski (Rádl), Jarausch, Brož, Sekáč - Toth (Dandáš), Pilař (Wiesenganger).

Vintířov: Střimelský - Juhár, Macák, Rosenberg (Fečo), Noháček - Váša, Lembacher, Žemlička, Galajda - Ondráček (Protz), Šimek (Pospíšil).

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v sobotu 7.4.2018 od 16:30 na domácím hřišti na Střelnici kde bude hostit rezervu FK Slavia Karlovy Vary.