Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - FK Nová Role 0:0 (0:0) na pen. 3:4

21. 4. 2018

Sobota 21.4.2018 v Aši na Střelnici

V dalším kole krajské 1.A třídy Jiskra přivítala druhý tým tabulky FK Nová Role. K týmu se před tímto utkáním vrátil trenér Pavel Toth a pod jeho vedením podala Jiskra bojovný výkon a s favorizovaným soupeřem sehrála vyrovnanou partii. Domácí drželi se svým soupeřem krok celé utkání a až na dvě, tři šance nepouštěli hosty ke své brance. Největší šanci Jiskry měl v druhém poločase v dobré pozici Brož, ale netrefil branku. Poté samotný běžel na bránu ještě střídající Dandáš, rozhodčí však hru přerušil pro nevhodné poznámky Totha. Utkání i přes závěrečnou snahu obou týmů rozhodnout, dospělo až ke střelbě pokutových kopů.  V nich vedla Jiskra ještě ve třetí sérii 2:0 a boj o druhý bod se zdál rozhodnutý, poté však hned tři hráči domácích svůj pokus nezvládli a hosté svou šanci využili.

Video z penaltového rozstřelu můžete zhlédnout zde:   https://www.youtube.com/watch?v=CBR9x81zej0

Penalty proměnili: Sekáč, Toth a Rádl, nedali Pilař, Vojík a Skwierawski 

Rozhodčí: Coufal Jaroslav - Lhotka Jindřich, Bláha Karel. Delegát: Šmat Robert.

Jiskra Aš: Hrabčák - Vojík, Pilař, Rádl, Bubla (Jaroš) - Skwierawski, Jarausch (Dandáš), Sekáč, Brož, Toth - Wiesenganger.

Nová Role: Latislav - Florián, Kvapil (Hájek), Koudelka, Šourek (Kabela) - Živanovič, Červík, Jonáš, Vaverka (Svoboda) - Karlík, Žigar.

Fotografie od P. Duchana z utkání: https://www.facebook.com/pg/jiskraas.fotbal/photos/?tab=album&album_id=10157343114339418

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v sobotu 29.4.2018 od 15:00 v Lokti.