Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Jiskra Aš - FK Ostrov "B" 2:2 (0:2) na pen. 2:4

14. 10. 2017

Sobota 30.9.2017 v Aši na Střelnici

V dalším domácím utkání krajské 1.A třídy přivítala Jiskra rezervu FK Ostrov. Domácím stále chybí zranění Jarausch, Pilař, Bubla, Koubek či Rádl, naopak se již navrátili do sestavy Turták, Toth a Maher. V úvodních minutách Jiskra kontrolovala hru, než se k míči ve středu hřiště dostal hostující Horvát a z dálky otevřel skóre. O chvilku později hosté z dálky vystřelili podruhé a bylo to 0:2. Přes snahu domácích se za tohoto stavu šlo do kabin. Ve druhém poločase Jiskra přidala a její snahu korunoval po úniku Milaty první brankou Vojík. Dobře kopnutý přímí kop Draksla vyhlavičkovala obrana hostí a hlavičku Šilera později zastavilo břevno. Přesto se nakonec podařilo domácím zaslouženě vyrovnat, když se prosadil Toth. Jiskra se pokoušela zvrátit utkání a vstřelit vítěznou branku. Nejblíže byl Šiler, který v 81.min. postupoval sám na brankáře, bohužel neproměnil. V závěru pak měli velkou šanci i hosté, stav však zůstal 2:2. V následném penaltovém rozstřelu nejdříve selhal Maher, později Turták a Jiskře nepomohla ani Marčukem chycená střela ve druhé sérii.   

Branky: 47. Vojík Tomáš, 58. Toth Dominik 6. Horvát Daniel, 9. Toth Jakub

Rozhodčí: Chrástecký František, Vokoun Tomáš, Coufal Jaroslav, Vorel Lubomír

Jiskra Aš: Marčuk - Potůček, Kohuťár (Střeček), Draksl, Turták - Bořil (Milata), Toth, Vojík, Potůček (Smáha) - Jaroš, Maher.

Ostrov "B"Süttö - Chomát, Lemák, Groh (Kostka), Toth, Matoušek, Blafka (Tomáň), Horvát, Bešťák, Horák (Sýkora), Wittmayer

Příští utkání sehraje "A" mužstvo v sobotu 21.10.2017 od 15:30, kdy zajíždí na hřiště Merklína.